Sara Maria Franch-Mærkedahl bliver cirkusprinsesse

sara maria Franch-Mærkedahl

Sara Maria Franch-Mærkedahl

Foto: Jacob Ljørring

Sara Maria Franch-Mærkedahl og James Sampson har sagt ja til et nyt job i Cirkus Arena, hvor de skal i manegen med Patrick Berdino.

Mandag, 21. december 2015 - af Liz Rørsig
Værten fra ”Vild med dans – trin for trin”, Sara Maria Franch-Mærkedahl, har fået nyt job i Cirkus Arena. Hun skal præsentere kunstnerne og får i manegen selskab af cirkusartisten Patrick Berdino, der deltog i ”Vild med dans” i år sammen med Jenna Bagge. Endnu en deltager fra årets ”Vild med dans”-sæson er med i cirkus, nemlig James Sampson, som primært skal underholde med sin smukke sangstemme.
 
 
- Det bliver en vild oplevelse i 2016. Jeg glæder mig til at komme tæt på publikum og give nogle kram. Så har jeg også tænkt, at jeg nu har fået muligheden for virkelig at udfordre mig selv, og derfor er jeg kommet med nogle forslag til, hvad jeg måske også kunne bidrage med i manegen. Hvad det bliver, må jeg overraske med, siger Sara Maria med et smil til BILLED-BLADET. Hun har selv cirkusblod i årene, da faderen, Seid Mærkedahl, har været cirkusartist og optrådt med sine balance- og tryllekunster verden rundt. 

Foto: Cirkus Arena

Sara Maria Franch-Mærkedahl, James Sampson, Patrick Berdino

Sara Maria Franch-Mærkedahl: Far er stolt

- Min far er meget stolt, og jeg glæder mig til at mærke noget af det, som min far har oplevet, ligesom jeg glæder mig til at få mine piger med, siger Sara Maria, der ofte var med, når faderen optrådte. Hun er mor til døtrene Vega Marie, 3, og Kastanje Kirstine, 6.
 

Få BILLED-BLADET leveret - lige til døren!
Klik her og se vores fine tilbud

- Noget af tiden kommer pigerne med, men det er vigtigt, at Kastanje passer sin skole. Jeg har også fået en personlig assistent, som tager med og hjælper med pigerne, når jeg er af sted, lyder det fra den nye cirkusprinsesse. Sidste år stod Signe Lindkvist for præsentationen af kunstnerne i Cirkus Arena sammen med Uffe Holm, der i øvrigt også har gjort sig i ”Vild med dans”-programmet. 
Sara Maria Franch-Mærkedahl og vennerne fra "Vild med dans" kan opleves i Cirkus Arena fra 16. marts til 1. september. Næste års forestilling har fået titlen "Vild med cirkus".