5. dec. 2015
Af Juliane Olsen

Sara Maria Franch-Mærkedahl: Jeg er helt afklaret med skilsmissen

Sara Maria Franch-Mærkedahl
Sara Maria Franch-Mærkedahl
Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
TV-værten Sara Maria Franch-Mærkedahl blev skilt fra sin mand igennem 11 år i starten af året, og det er en beslutning, hun er helt afklaret med.

Den 35-årige TV-vært Sara Maria Franch-Mærkedahl meddelte i januar, at hun skulle skilles fra Bo Franch-Mærkedahl, som hun har dannet par med i 11 år.

Til en stor baby-event i København, og fortalte værten, at hun har det godt med beslutningen.

- Når man har været sammen så mange år, så er det naturligt, at man revurderer situationen. Jeg er helt afklaret med beslutningen og har kun en sorg over ikke at være en familie, siger Sara Maria Franch-Mærkedahl.

LÆS MERE: Sara Maria Franch-Mærkedahl sælger ud af garderoben

Sara Maria Franch-Mærkedahl er glad

Ifølge hende har der ikke været noget negativt omkring bruddet, og Sara Maria Franch-Mærkedahl slår samtidig fast, at hun er glad både arbejdsmæssigt og privat.

Det har altid været værtens drøm at blive mor, og hun tænker tilbage på det som en lykkelig tid, men der er nok ikke flere børn på vej.

- Jeg er meget tilfreds med det, jeg har. Mit liv har ændret sig siden. Jeg var selvstændig dengang, og det var lettere at få tingene til at fungere. I dag skal de jo alt muligt, siger Sara Maria Franch-Mærkedahl.

Hun har netop afsluttet årets sæson af ”Trin for trin”, og Sara Maria Franch-Mærkedahl kan allerede afsløre, at hun er klar til næste år.

Læs mere om: