Lørdag, 25. februar 2023 — af Karina Didriksen

Sarah Grünewald fortryder én ting efter Britt Bendixens død: Jeg hader mig selv for det

Sarah Grünewald
Sarah Grünewald
Foto: Hanne Juul
”Vild med dans”-værten Sarah Grünewald er i sorg over Britt Bendixens pludselige død.

Sarah Grünewald er knust over, at hun aldrig mere kommer til at se Britt Bendixen, som hun i mange år arbejdede sammen med i ”Vild med dans”.

Den tidligere dommer døde 81 år gammel lørdag den 18. februar.

- Det kom som et chok. Jeg vidste ikke, at hun var syg, for det var jo et relativt kort sygdomsforløb, hun har haft, fortalte Sarah Grünewald til gallapremieren på ”Kysset” og tilføjede:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Vi har en fælles veninde, som sagde, at der skulle en storm til at rive hende fra denne jord, for det var jo Otto, som var der om natten. Det, synes jeg, var meget fint sagt.

Fik aldrig ringet tilbage

39-årige Sarah Grünewald så for sidste gang Britt Bendixen i august 2022, og efter hendes død er der særligt én ting, hun fortryder, og som gør hende utrolig trist.

- Britt prøvede at ringe til mig i november. Jeg kender hende, så jeg ved, at hun ville ringe for at sige, at det havde været en virkelig god ”Vild med dans”-sæson, og at Martin (Johannes Larsen, red.) nok skulle blive en rigtig god vært, og at han havde klaret det godt, fortalte en berørt Sarah Grünewald og tilføjede:

- Og jeg fik ikke ringet tilbage til hende, og jeg hader mig selv for det!

Det satte tankerne i gang hos ”Vild med dans”-værten, som kom til at tænke på sin tidligere værtskollega i TV 2-programmet.

- Jeg fik helt lyst til at ringe til Claus Elming og sige, at han skulle vide, hvor meget jeg holder af ham. Man skal virkelig huske at sige til folk, at man sætter pris på dem.

Sarah Grünewald havde sin kæreste Benjamin med til gallapremieren i Imperial-biografen. 

Foto: Hanne Juul

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden