13. aug. 2016
Af af Helle Skram de Fries

Sarah Grünewald har fået sin baby hjem

Sarah Grünewald
Sarah Grünewald
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Vild med dans-værten, Sarah Grünewald, er lykkelig over at have fået sin lille Luis hjem fra Rigshospitalet.

For godt en uge siden blev Sarah Grünewalds fire måneder gamle søn, Luis, indlagt på Rigshospitalet for at få opereret den læbespalte, han er født med.

En svær tid for både ham, hans mor, Sarah Grünewald og far, Rasmus Backhaus.

Oprationen gik godt, men ikke uden efterfølgende komplikationer. Der stødte nemlig en mellemørebetændelse til.

”Vi er fortsat indlagt. Luis har svært ved at spise, feber, utrøstelig på trods af, at hans mor både kunne blæse sæbebobler, hoppe på et ben, danse boogie, synge tyske sange og gjort et stort forsøg på at ligne Danmarks absolut største klovn. I dag fandt vi ud af, at Luis har fået en mellemørebetændelse, og selv om det er det sidste, vi manglede i vores situation, giver det hele pludselig mening, og det har også givet os lidt ro, nu hvor vi ved, hvad der er galt. Men, for fanden, hvor er det synd for ham! Vi væbner os med tålmodighed, får tiden til at gå i gule biler, tager skiftende pause, Ras og jeg, og hygger os med super pigerne her på afdelingen, som har fået navnet: Rigets Perle!” skrev Sarah Grünewald i en opdatering på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov til at bringe sammen med det fine billede af Luis i en gul gåstol.

https://imgix.billedbladet.dk/13743450_1900782486815821_154943682_n.jpg
Foto: Privat

Sarah Grünewald: Dejligt at have Luis hjemme

Fredag den 12. august mødte BILLED-BLADET Sarah Grünewald på job foran Amager Bio, hvor der var traileroptagelser til “Vild med dans”, der starter den 9. September.

- Vi kom hjem fra Rigshospitalet i går. Luis har fået taget stingene, og der er dejligt at have ham hjemme. Han er på smertestillende og har fået lagt dræn for sin mellemørebetændelse. Men det bliver godt igen, fortalte en glad Sarah Grünewald.

- I går var min mand og jeg ude at drikke en stor øl, og det var skønt! Jeg er stadig på halvt barsel, så Rasmus og jeg dækker hinanden ind i forhold til at passe Louis, det er fint, lød der fra Sarah Grünewald, der glæder sig til den nye “Vild med dans”-sæson.

Læs mere om: