8. jul. 2015
Af Lene Skriver Bak

Sarah Grünewald: Hunden er et springbræt til børn

Sarah Grünewald med hunden hr. Jensen
Sarah Grünewald med hunden hr. Jensen.
Lars H. Laursen / BILLED-BLADET
"Vild med Dans"-værten Sarah Grünewald elsker sin hund, hr. Jensen og fortæller, at ansvaret for den lille hårbold er en god opvarmning til at få børn.

Dagen efter "Vild med Dans"-finalen 2014 fik Sarah Grünewald og hendes kæreste Rasmus Backhaus en lille ny.

Parret udvidede nemlig familien med en lille hvid blanding af en Bichon Havanais og en Malteser, der fik navnet hr. Jensen.

LÆS MERE: Sarah Grünewald får opbakning fra sin mand

Sarah Grünewald har hunden med

Den lille hund er en del af familien, og der bliver taget hensyn, når der skal planlægges, fortæller Sarah Grünewald til BILLED-BLADET.

- Ligesom jeg er Rasmus sin egen chef og kan selv bestemme over tiden, men nogle gange må vi aflyse et job, hvis det ikke passer med pasningen. Men hr. Jensen er vant til at være med rundt omkring.

Sarah Grünewald har selv designet sin cykel, der selvfølgelig har plads til hr. Jensen i cykelkurven, så det er let at have den lille hund med rundt.

Sarah Grünewald armer op til børn

Livet med hr. Jensen betyder altså, at der skal lægges planer og nogle gange må man droppe at tage med til fester eller sige ja til en opgave, men det gør parret med glæde, fortæller Sarah Grünewald, der kun synes, der er kommet gode ting ud af at have hund.

- Det har gjort rigtig meget godt at få ham. Det er ikke nogen hemmelighed, at Rasmus og jeg gerne vil have børn, så det er et springbræt ud i kunsten at have et ansvar, og det kan vi godt finde ud af.

LÆS MERE: Sarah Grünewald er gravid

Læs mere om: