3. sep. 2015
Af Lene Skriver Bak

Sarah Grünewald: Jeg er en meget heldig dame

Sarah Grünewald kalder sig selv en heldig dame
Sarah Grünewald kalder sig selv en heldig dame.
Foto: AOP
Vild med dans-værten Sarah Grünewald er ikke i tvivl om, hvilken mand, der har gjort størst indtryk på hende. Det er nemlig ham, hun har giftet sig med, Rasmus Backhaus.

Sarah Grünewald, der er vært på Vild med dans, giftede sig i juli 2014 med kæresten Rasmus Backhaus ved et romantisk bryllup i Hans Tausens kirke på Islands Brygge.

Kærligheden er ikke blevet mindre af et års ægteskab, og Sarah Grünewald kan svare hurtigt og skråsikkert på, hvilken mand, der har gjort størst indtryk på hende – det er nemlig Rasmus Backhaus.

Han giver enormt meget kærlighed

- Jeg vidste ikke, at der fandtes et så gennemsejt menneske. Han er så ærlig – både over for sig selv og over for de mennesker, der er omkring ham. Han giver enormt meget kærlighed og ro, og han har en meget positiv energi. Nævn 20 gode menneskelige kvaliteter – jeg tør love dig, at han har dem alle. Jeg er en meget, meget heldig dame, siger Sarah Grünewald til Alt for damerne.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald er gravid

Sarah Grünwald og Rasmus Backhaus har endnu ikke børn, men sammen har hunden hr. Jensen, som de begge forguder og forkæler.

Læs mere om: