14. sep. 2013
Af af Juliane Olsen, IN.dk, Aller Media

Sarah Grünewald: Jeg fortryder ikke nøgenbilleder

Sarah Grünewald er den nye vært i "Vild med dans".
Sarah Grünewald er den nye vært i "Vild med dans".
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Den nye ”Vild med dans”-værtinde Sarah Grünewald fortryder ikke, at hun har optrådt splitternøgen på billeder tidligt i sin modelkarriere.

Den nye ”Vild med dans”-værtinde Sarah Grünewald er fræk. Rigtig fræk faktisk. Så fræk, at hun har vist det hele som model. Men den 29-årige skønhed fortryder intet, for hun mener, at hun har gjort det på en ordentlig måde.

- Det var professionelle dygtige fotografer, jeg arbejdede sammen med. Jeg har ikke noget imod at lave nøgenbilleder, så længe det er flotte, kunstneriske billeder. Jeg har ikke været blufærdig i forhold til mine bryster i den situation, fordi jeg har været tryg, siger Sarah Grünewald i et interview med Alt for damerne.

Modellen startede sin karriere som 17-årig og har siden rejst rundt i hele verden. Efterfølgende har hun haft en rolle i filmen Dirch, været vært på Zulus Store Datingshow på TV2 Zulu og er ud over Vild med dans lige nu aktuel i komikeren Mick Øgendahls komedieserie Tomgang. Udseendet har helt sikkert været en del af hendes succes, og Sarah Grünewald er da også selv ret godt tilfreds og fortryder ikke, hvor karrieren startede.

- Selvfølgelig spiller det også ind, at jeg aldrig har været overvægtig eller ked af den måde, jeg ser ud på. Det er også en del af det at være tryg. Jeg har aldrig smidt tøjet og bekymret mig over, hvad de andre tænkte. Til gengæld har jeg altid været blufærdig over for nye kærester, siger Sarah Grünewald i interviewet.

Sarah Grünewald er ny Vild med dans-vært i samspil med Claus Elming og havde fredag den 13. september debut på TV 2.

LÆS OGSÅ:

Læs mere om: