Sarah Grünewald: Jeg ønskede bare at forsvinde

- Dit navn er det mest personlig, og jeg gør altid rigtig meget ud af at være personlig og nærværende, så det var virkelig en kæmpe brøler, forklarer Sarah Grünewald til BILLED-BLADET.
- Dit navn er det mest personlig, og jeg gør altid rigtig meget ud af at være personlig og nærværende, så det var virkelig en kæmpe brøler, forklarer Sarah Grünewald til BILLED-BLADET.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
"Vild med dans"-værtinden Sarah Grünewald var dybt ulykkelig over sin navne-bommert i fredagens show.

- Det var SÅ pinligt! Jeg havde bare lyst til at forsvinde i et hul i gulvet. Pludselig var det slet ikke rart at stå på det dansegulv, som jeg ellers elsker.

Sådan lød det fra "Vild med dans"-værtinden, da BILLED-BLADET talte med hende efter fredagens show, hvor hun kom til at lave en kæmpe navnebommert.

- Tak til Søs Fenger, gjaldede det ud over hele studiet og alle fladskærmene hjemme i stuerne, da Sarah Grünewald takkede Lis Sørensen for sangen til Uffe Holm og Karina Frimodts cha-cha-cha.

Den smukke værtinde fik dog hurtigt reddet den pinlige situation ved straks at erkende fejlen og love at give kvajebajer.

- Dit navn er det mest personlig, og jeg gør altid rigtig meget ud af at være personlig og nærværende, så det var virkelig en kæmpe brøler, sagde en, trods alt smilende, Sarah Grünewald - og tilføjede:

- Jeg kender Søs Fenger, der er kæreste med en af mine venner, og jeg havde lige stået og talt om dem ude bagved, så derfor var hendes navn i mit hoved. Men det er jo ingen undskyldning - blot en forklaring. Jeg kan kun beklage det dybt, for jeg kender jo udmærket også Lis Sørensen og har kæmpe respekt for hende.

Trods ønsket om at forsvinde i et musehul taklede Sarah Grünewald den svære situation top professionelt ved at se fakta i øjnene, tage ansvar for sit fejltrin - og komme videre i teksten.

Og Lis Sørensen? Hun opdagede det ikke i situationen. Hun havde stadig musik i ørerne.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden