Søndag, 1. september 2013 — af Jan Bergman

Sarah Grünewald måtte smide forfængeligheden

Sarah Grünewald
Sarah Grünewald
Foto: Lars H. Laursen
”Vild med dans”-værtinde Sarah Grünewald er snart aktuel i ny comedy-serie, og her måtte hun give afkald på sin forfængelighed.

Når modellen og TV-værten Sarah Grünewald springer ud som TV-skuespiller i comedy-serien ”Tomgang”, ser hun ikke ud, som hun plejer.

Sarah er ganske enkelt for køn til rollen, og det måtte der gøres noget ved, mente Mick Øgendahl, der både har skrevet og instrueret ”Tomgang”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Sarah er 'easy on the eye' og fotomodel. Hun skulle nærmest gøres lidt grimmere og kedeligere, fortæller Mick Øgendahl ifølge eb.dk til Newspaq.

- Sarahs opgave har derfor blandt andet været at give køb på forfængeligheden, fortæller han om Grünewald, der dog ikke selv så den store udfordring i det.

- Jeg har været professionel model i 10 år. Men ikke når jeg kom hjem. Det er jo ikke sådan, at jeg ikke har drukket øl, siger hun og smiler.

- Hvis jeg nu havde været meget helse-agtig og forfængelig som person, så havde det nok været sværere, siger hun og uddyber:

- Men jeg er fra landet, og jeg render også rundt i beskidt tøj der hjemme. Jeg er ikke bleg for at tage en t-shirt op af vasketøjskurven, hvis den lugter af røg og jeg alligevel skal på bodega, siger hun.

- Det var faktisk rigtig rart at gå på arbejde uden at skulle koncentrere sig om sin forfængelighed og bare rende rundt i jeans og forklæde. Når man arbejder som model, så tager man modelfjæset på og så spiser man gulerødder til frokost. Men det gør jeg sgu ikke, når jeg kommer hjem, siger hun.

”Tomgang” har premiere på TV2 Zulu den 1. september, og den 13 september springer Sarah Grünewald ud som ny vært på ”Vild med dans”.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden