Onsdag, 6. januar 2021 — af Karina Didriksen

Sarah Grünewald mistede sin bror under Vild med dans: Sender en stor tak

Sarah Grünewald.
Sarah Grünewald.
Foto: Dan Mariegaard
Tv-værten Sarah Grünewald er taknemmelig for alle dem, der har støttet hende under ”Vild med dans”, efter hendes bror døde.

”Vild med dans”-sæsonen var både fyldt med sorg og glæde for Sarah Grünewald. Samtidig med, at hun var vært på TV 2-showet for ottende gang, mistede hun sin storebror. Han døde af kræft i november.

Tv-værten sender nu en stor tak til alle dem, der var med til at lave ”Vild med dans”, om som støttede hende, både sin medvært, deltagerne, produktionsholdet, redaktøren, stylisten og makeupartisten.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Christiane (Shaumburg Müller, red.), du er min ven, partner og mit tossede sidekick! TAK for dig!!! At miste min bror midt i denne sæson var svært, men jeg kom så fint igennem på grund af ovennævnte! TAK for denne gang! Jeg elsker jer, skriver Sarah Grünewald i et opslag på Instagram, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er aldrig for sent

I opslaget nævner 36-årige Sarah Grünewald også, at coronakrisen desværre fik en stor indvirkning på dansesæsonen.

- Vi plejer at afslutte ”Vild med dans” sidst i november. Det plejede at give mig lidt ro til at reflektere over den sæson, vi har haft. I år var der en del, der ikke var, som det plejede, lyder det fra Sarah Grünewald, som fortsætter:

- Da vi sluttede, startede julen med det samme, og den overhalede hver en tak og hver en besked, som jeg ville havde sendt afsted. Det er aldrig for sent, og det trøster jeg mig i skrivende stund med.

Savnede fysisk nærhed

- Jeg savnede krammere og fysisk nærhed i år. Ingen tvivl om det. Det var en meget, meget distanceret og anderledes måde at lave tv på. Det var svært for mig at sige farvel til de tydeligt berørte deltagere, som ikke nåede hele vejen til finalen. Jeg sendte dem så meget kærlighed, jeg overhovedet kunne, på afstand, skriver Sarah Grünewald ogsåsarah i Instagram-opslaget og tilføjer:

- Her på mit ottende år som værtinde, føler jeg mig (stadig) heldig, beriget og værdsat, når jeg møder på arbejde. Fordi jeg har et ubeskriveligt stærkt hold ved min side.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden