Torsdag, 12. september 2013 - af af Liz Rørsig

Sarah Grünewald og Claus Elming: Vi er så klar til Vild med dans

Sarah Grünewald og Claus Elming er klar til Vild med dans

Sarah Grünewald og Claus Elming

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Sarah Grünewald og Claus Elming har fået manuskriptet og haft den første prøve til fredagens premiere på TV 2s ”Vild med dans”. Og det i et studie, hvis look har fået et løft.

Sarah Grünewald og Claus Elming er helt klar til at byde seerne op til dans i morgen i et studie med et nyt look. En ny stor skærm vil levere flot grafik og give seerne en ny visuel oplevelse i ”Vild med dans”.

- Studiet er bare så flot, og jeg glæder mig. Forleden lavede Claus og jeg en ”dummy” og gennemgik programmet, og det gik så fint. Det var så vildt og syret at stå på scenen og sige:

”Velkommen til Vild med dans!”, fortæller Sarah Grünewald til BILLED-BLADET. Programmets nye kvindelige vært har netop fået det endelige manuskript og er i fuld gang med at øve sig.

- Min kæreste Rasmus er kørt i stilling til at lege Claus Elming derhjemme, og han klarer det så fint, siger Sarah Grünewald med et stort smil. Og Claus fortsætter:

- Jeg glæder mig til at stå i morgen sammen med Sarah og præsentere hende for seerne. Hun er Danmarks nye store værtstalent, lyder roserne fra medværten.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden