Sarah Grünewald om bruddet: Vi har gjort Luis en tjeneste

Rasmus Backhaus, Luis og Sarah Grünewald

Rasmus Backhaus, Luis og Sarah Grünewald

Foto: Morten Mejnecke
Vild med dans-vært og nyslået skuespiller Sarah Grünewald fortæller her, hvordan det er at "dele" sit barn i syv/syv-ordning med eksmanden Rasmus Backhaus.

I 2013 beskrev hun ham som "manden i sit liv". i 2014 blev Sarah Grünewald gift med Rasmus Backhaus, og i 2016 blev han også far til hendes barn, Luis.

Det fælles kærlighedseventyr sluttede dog i 2019, men Sarah er stadig ”lykkelig for, at Rasmus er far til Luis”, og de kommunikerer fint om det hele, fortæller hun i et interview i BILLED-BLADET nr. 51.

Siden skilsmissen har Sarah og eksmanden delt sønnen Luis i en syv/syv-ordning. Og det fungerer rigtigt godt. Men når hun afleverer Luis hver anden mandag morgen klokken ni, bruger hun to timer på at ”græde den af”. Hun har aldrig møder før 11 den dag, fortæller hun.

Det helt rigtige valg

– Men jeg synes, vi har gjort Luis en kæmpe tjeneste ved at gå fra hinanden. Så han ikke vokser op i en familie med et ægteskab og en mor og en far, som ikke er kærester. Altså som ikke kysser længere. Og som ikke er sammen på dén måde. Så jeg er virkelig glad for, at jeg har taget et aktivt valg om ikke at give det videre. 

- Jeg er stolt af at kunne sige til ham, når han bliver voksen, at vi gik fra hinanden, fordi vi gerne ville have, at han voksede op i et meget mere kærligt hjem, end det var. Ikke fordi der ikke var kærlighed til ham, men det var lidt unfair, at al vores kærlighed gik til ham og kun ham.

Sarah Grünewald og Luis.
Foto: Dan Mariegaard

Sarah Grünewald og Luis.

- Han blev total aflastning for den kærlighed, vi ikke kunne finde ud af at give hinanden, og jeg synes ikke, det er særlig fair over for sådan en lille dreng. Han skal ikke kvæles i sine forældres kærlighed, fortalte Sarah Grünewald i et stort interview i BILLED-BLADET, der blev bragt i starten af december.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden