Sarah Grünewald: Sådan var det at lave Vild med dans med klap for øjet

Sarah Grünewald

Sarah Grünewald

Foto: Thomas Laursen
Det var en ubehagelig oplevelse for "Vild med dans"-værten Sarah Grünewald at gennemføre sit værtsjob med klap for venstre øje.

Fredag den 11. oktober var tder gilrpower-tema i det femte program af "Vild med dans" 2019.

Værten Sarah Grünewald udviste selv girlpower ved at gennemføre hele showet med klap for sit venstre øje, der var angrebet af hele tre bygkorn.

- Jeg kunne ikke have makeup på det øje, men rigtig girlpowet havde jo været at gennemføre uden klap for øjet og bare vise det, som det er, lød hendes beskedne kommentar til BILLED-BLADET efter showet.

 

Generende lys

- Men med alt det lys, der er i studiet var det virkelig ubehageligt, så det var bedre med en klap, forklarede den seje vært - og supplerede:

- Med så flot en designerkjole (fra Elsa Adams, red.) kunne jeg heller ikke være bekendt ikke at have makeup på, så jeg fik heldigvis fat i en stylist i går, der sørgede for at få lavet en flot klap.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

En svær udfordring

At være blændet på det ene øje var ikke en nem udfordring for Sarah Grünewald.

- Jeg havde svært ved at afstandsbedømme - og så plejer jeg at være mig selv i min krop, men nu var der noget uballnce, så det hele var lidt ambivalent.

Prikker hul med en kanyle

Behandligen af øjet med bygkorn tager Sarah Grünewald sig selv af.

- Jeg prikker hul med en kanyle - jeg har prøvet det mange gange, fortalte hun, inden hun tog videre til fødselsdagsfest hos nogle venner.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden