Onsdag, 17. december 2014 - af af Ulrik Ulriksen

Sarah Grünewald var et hit i operaen

Sarah Grünewald.
Sarah Grünewald.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Der var mange smukke kvinder i Operaen i København på TV2’s store festaften. En af de skønneste var Sarah Grünewald.

"Vild med dans"-vært Sarah Grünewald har været et kæmpehit i årets udgave af TV 2’s ultra-populære dansekonkurrence, og hun var så sandelig også et hit i Operaen, hvor hun var blandt VIP-gæsterne til et stort TV-show.

Før optagelserne til TV 2’s ”De største øjeblikke 2014” gik i gang, havde Sarah Grünewald, på den røde løber, tid til at fortælle lidt om sit skønne 2014.

Sarah Grünewald lagde ikke skjul på, at hun var godt tilfreds med sin præstation i "Vild Med Dans", men det var nu først og fremmest at blive gift med sin Rasmus, som var sæsonens altoverskyggende positive oplevelse.  

LÆS OGSÅ: Claus Elming: Sarah Grünewald er forfriskende

Sarah Grünewald: Det var en skøn kærlighedsfest

- Brylluppet var en skøn kærlighedsfest, som jeg aldrig glemmer, fortalte Sarah Grünewald, der også blev spurgt om planerne for 2015.

- Jeg får travlt med at tage ud og holde foredrag, og så skal jeg også lave en ny sæson af "Vild Med Dans", lød det fra den skønne TV-vært, der ifølge hende selv nok ikke lige får tid til at blive gravid i 2015.

Hun ville dog ikke udelukke familieforøgelse 100 procent - alt kan jo ske, når man som Sarah Grünewald og hendes mand nyder kærligheden.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald får opbakning af sin mand

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden