26. nov. 2016
Af af Helle Skram De Fries

Sarah Mahfoud dagen derpå: Det var en skøn nattefest

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/20161126_han8805.jpg
Foto: Hanne Juul
”Vild med dans”-vinderne Sarah Mahfoud og Morten Kjeldgaard havde en skøn nattefest sammen med resten af holdet.

- Det var en dejlig fest. Jeg fik en par drinks, og det var bare super hyggeligt at feste med alle de dejlige mennesker, jeg har lært at kende i ”Vild med dans”.

Sådan lød det fra bokseren Sarah Mahfoud, da BILLED-BLADET mødte hende og Morten Kjeldgaard morgenen efter det store ”Vild med dans”-finaleshow i Forum Horsens.

Glade, men trætte

Ført nu var det ved rigtigt at gå op for dem, at de vandt finalen og for altid vil være vindere af ”Vild med dans” 2016.

- Det er SÅ fedt!! Vi vandt altså Morten, jublede Sarah og kiggede på sin lidt trætte partner, der nikkede.

- Det er simpelthen fantastisk. Jeg har, indrømmet, lidt ondt i hovedet i dag, men jeg er bare så glad og stolt af Sarah.

Kæresten er stolt

Sarah Mahfouds kæreste, Patrick Frantzen, var naturligvis også med til nattefesten på hotel Scandic Bygholm Park, hvor hele ”Vild med dans”-holdet var indlogeret og holdt nattefest fredag 25. november.

- Men Patrick sover endnu. Han havde jo taget forspring på driksene under showet, røbede Sarah Mahfoud med et grin – og tilføjede:

- Han er stolt af mig, men nu glæder han sig også til at få mig tilbage i hverdagen. Han har savnet mig.

Alle festede

Flere af de øvrige deltagere kunne også fortælle om en dejlig nattefest.

- Det var super hyggeligt, der har været en fantastisk god stemning i år, lød det fra Karina Frimodt, der glædede sig til at komme hjem til sin lille søn James.

- Det var en herlig fest, men nu skal jeg hjem og med ud og se til min søns første håndboldkamp, fortalte sangeren Julie Berthelsen.

- Festen var herlig, og jeg fik for første gang nogensinde danset med Michael Olesen, som jeg har kendt i flere år, lød det fra Kirsten Siggaard, der skulle videre til City 2 for at danse show med Thomas Evers Poulsen.

- Jeg havde en skøn aften og en sjov fest, lød det fra Sofie Kruuse, der glædede sig til at komme hjem til sine tre døtre.

AFSTEMNING: Vandt det rigtige par i "Vild med dans" 2016?

Læs alt om Vild med dans-finalen, se alle de skønne billeder og læs interviewet med både vindere og tabere i næste uges BILLED-BLADET.

Læs mere om: