28. nov. 2016
Af af Helle Skram De Fries

Sarah Mahfoud: Jeg er ude af form efter Vild med dans

Sarah Mahfoud
Sarah Mahfoud
Foto: Krestine Havemann
Under ”Vild med dans” kommer de fleste nydansere i bedre form, men det modsatte gør sig gældende for bokseren Sarah Mahfoud.

Mens den ene nydanser efter den anden fortæller, hvordan ”Vild med dans” har bragt dem i deres livs form, forholder det sig anderledes med Sarah Mahfoud.

Vant til hårdere træning

- Jeg holder lige en uges pause, så skal jeg i gang med boksetræningen. Jeg er jo kommet noget ud af form under ”Vild med dans”, lyder det fra Sarah Mahfoud.

Bokseren uddyber gerne sit udsagn

- Dansetræningen er anderledes, man får ikke pulsen så meget op, som i boksetræningen. Kun i nogle danse – som jive for eksempel. Så tak til seerne for at vælge den dans til os i finalen, siger Sarah Mahfoud med et stort smil.

Svært at holde trit med Sarah

Dansepartneren Morten Kjeldgaard, der foruden at danse også træner seriøst meget styrketræning, sidder ved siden af og ryster opgivende på hovedet.

Som professionel er han vant til at skulle tage hensyn til, at hans konditionsniveau er langt højere end nydanserens.

- I år har det været med omvendt. Jeg har haft svært ved at holde trit med Sarah og haft brug for flere pauser end hende, griner Morten Kjeldgaard.

Sarah smiler og skubber drillende til sin dansepartner:

- Ja, du er lidt slap, ha!

Følte sig udfordret

Sarah tilføjer dog til Mortens forsvar, at der er tale om to forskellige former for træning – og at hun da også har været udfordret af dansetræningen.

- Det er nogle andre muskler, der bliver belastet, så jeg har da også været øm. Men konditionstræningen er mere intens i boksning, og du får pulsen højere op. Så der skal jeg lige tilbage i topform, forklarer Sarah.

- Men man bliver pænt tonet af dansetræning. Og i starten tabte jeg mig også. Men så tror jeg bare, jeg begyndte at spise noget mere, for jeg har da taget det på igen.

LÆS MERE: Sarah Mahfoud: Det skal jeg i fremtiden

Læs mere om: