Saseline færdig i Vild med dans

Saseline Sørensen og Ronnie Handskemager

Saseline Sørensen og Ronnie Handskemager

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Efter at være røget i farezonen tre gange, slap overlevelsesheldet op.

Da "Vild med dans" fredag aften skulle af med endnu et par og ned på seks, foregik det med en skøn blanding af underholdende latindans og drømmende standarddans - samba og slowfox.

Til at begynde med så det ud til, at dommerne havde skruet bissen på, men det tredje par på gulvet, Louise Mieritz og Silas Holst, fik lavet om på det, hvis det var tilfældet. De scorede aftenens flotteste karakterer i form af fire syvtaller for deres samba og distancerede dermed de to første par, Joakim Ingvarsen og Claudia Rex, der også dansede samba, og Saseline Sørensen og Ronnie Handskemager, der dansede slowfox.

Derefter var en af seernes favoritter Rasmus Nøhr på gulvet med Karina Frimodt i en slowfox. Den mand er muligvis ordinær på et dansegulv, men hans uskyldsrene charme er helt i særklasse.

Svømmepigen Jeanette Ottesen Gray og Marc Christensen dansede derefter en gennemsnitlig samba, før en anden publikumsfavorit håndboldpigen Louise Svalastog Spellerberg endnu en gang imponerede. Hendes slowfox med Mads Vad var aftenens flotteste og rørte Louise selv til tårer.

Sidste par på gulvet var sidste fredags discodronning Camilla Bendix og Michael Olesen i en samba. De gjorde det flot, selv om det var tydeligt, at Camilla Bendix i sin ungdom har tilbragt mere tid på det lokale diskotek end på Botofogo-stranden i Brasilien.

Dommerne sendte med deres karakterer Saseline og Ronnie samt Rasmus og Karina ned på de to faretruende pladser, men seerne fredede igen Rasmus Nøhr og sendte i stedet Jeanette Ottesen og Marc Christensen i omdans mod Saseline og Ronnie Handskemager - samba mod slowfox.

Den duel vandt sambadanserne, og Saseline Sørensen er dermed færdig i "Vild med dans".

Der er nu seks par tilbage i konkurrencen.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden