Søndag, 12. februar 2017 — af af Casper Nielsen

SE BILLEDERNE: Badehotellet - Madsen og Morten behind the scenes

Kom med BILLED-BLADET i kulissen på "Badehotellet", da Madsen opsøgte Morten på hans flotte kontor.

Når ”Badehotellet”s bulderbasse grosserer Madsen går i kamp med skibsrederen Morten på hans flotte kontor i Aalborg, foregår det i virkeligheden på Indiakaj i København, hvor ØK’s gamle hovedkvarter danner kulisse.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Den nye matador

BILLED-BLADET fik lov at kigge med, da grosserer Madsen fandt ud af, at al hans jord nu var blevet opkøbt af Morten Enevoldsen, der er blevet ”Badehotellet”s nye byggematador.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Det er eskalation af første afsnit, hvor Madsen kørte Mortens høns ned. For hver sæson rejser Morten sig og bliver en stærkere og mere mægtig mand, og nu kan Madsen ikke bare træde på ham længere, fortalte Lars Ranthe om scenen.

Minder om Dallas

Scenen vakte minder om de konfrontationer J.R. havde med sin rival Cliff Barnes over oliefelterne i 1980’ernes seermagnet ”Dallas”.

– Lige nu og her har Morten det længste strå, men Morten og Madsen er blevet lidt vævet ind i hinanden. Det er en evig kamp. Og det er dejligt, at vi nu også får lov at spille sammen, for karakterne har brugt mest tid på at tale om hinanden, sagde Lars Ranthe.

LÆS MERE: BADEHOTELLET: Hvem vinder Fies hjerte?

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden