SE BILLEDERNE: Badehotellet - Madsen og Morten behind the scenes

GALLERI: Badehotellet - Madsen og Morten

Kom med BILLED-BLADET i kulissen på "Badehotellet", da Madsen opsøgte Morten på hans flotte kontor.

Søndag, 12. februar 2017 - af Casper Nielsen

Når ”Badehotellet”s bulderbasse grosserer Madsen går i kamp med skibsrederen Morten på hans flotte kontor i Aalborg, foregår det i virkeligheden på Indiakaj i København, hvor ØK’s gamle hovedkvarter danner kulisse.

ABONNEMENT PÅ BILLED-BLADETSe alle vores tilbud her!

ABONNEMENT PÅ BILLED-BLADET
Se alle vores tilbud her!

Den nye matador

BILLED-BLADET fik lov at kigge med, da grosserer Madsen fandt ud af, at al hans jord nu var blevet opkøbt af Morten Enevoldsen, der er blevet ”Badehotellet”s nye byggematador.

– Det er eskalation af første afsnit, hvor Madsen kørte Mortens høns ned. For hver sæson rejser Morten sig og bliver en stærkere og mere mægtig mand, og nu kan Madsen ikke bare træde på ham længere, fortalte Lars Ranthe om scenen.

Minder om Dallas

Scenen vakte minder om de konfrontationer J.R. havde med sin rival Cliff Barnes over oliefelterne i 1980’ernes seermagnet ”Dallas”. 

– Lige nu og her har Morten det længste strå, men Morten og Madsen er blevet lidt vævet ind i hinanden. Det er en evig kamp. Og det er dejligt, at vi nu også får lov at spille sammen, for karakterne har brugt mest tid på at tale om hinanden, sagde Lars Ranthe.

LÆS MERE: BADEHOTELLET: Hvem vinder Fies hjerte?