Mandag, 31. august 2015 - af Lene Skriver Bak

SE BILLEDERNE: Cecilie Hother jublede af lykke, da hun nåede toppen

TV 2 Fri-værten Cecilie Hother har med held kastet sig ud i bjergbestigningens kunst og har besteget Mont Blanc du Tacul. Med sig havde hun et kamera og BILLED-BLADET har fået lov at bringe billederne.

TV-værten Cecilie Hother fejrede, at hun havde klaret den hårde bjergtur med at spise frokost i 4248 meters højde.

Efter flere måneders intens træning lykkedes det for Cecilie Hother at nå nye højder, nemlig Mont Blanc du Tacul. Turen til fordel for Børneulykkesfondens projekt ”Climb for Charity” skulle oprindeligt have gået til Mont Blanc, men i sidste øjeblik blev planerne ændret på grund af høje temperaturer og risiko for sneskred.

- Det var en udfordrende tur, og selv om jeg er nysgerrig af natur, kiggede jeg ikke op, men koncentrerede mig om at sætte den ene fod foran den anden. Vi gik ad stier med en bredde på 30 centimeter og 700 meters drop på begge sider. Da vi kom op, fejrede vi det med at spise frokost i 4248 meters højde. Og så gik turen ned igen, og det var også hårdt, fortæller Cecilie til BILLED-BLADET.

Cecilie Hother havde kæresten med

TV-værten og kæresten Thomas Gregers Honoré havde turen som et fælles projekt.

- Det var dejligt at have Thomas med og dele oplevelsen. Og nej, vi skændtes slet ikke undervejs, siger TV 2 Fri-værten med et smil.

Se billeder, som Cecilie Hother har taget på turen i galleriet øverst.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden