Se billederne: Din guide til Kometernes jul på TV 2

Den 1. december har TV 2 premiere på deres helt nye julekalender, ”Kometernes jul”. Her kan du få et stort overblik over skuespillerne og deres karakterer.

Du kan komme med på en eventyrlig rejse ud i rummet, når TV 2’s helt nye familiejulekalender ”Kometernes jul” har premiere den 1. december.

Den foregår i to universer – på Jorden og på den fiktive Planet 9 – og er et forunderligt sci-fi-juleeventyr på 24 afsnit, som er fyldt med action, magi og stjernedrys.

Den handler om de fire børn Mie, Johannes, Noor og Elias, som deltager i en AstroCamp, der er et to-ugers naturvidenskabeligt kursus med fokus på astrofysik. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Ved et uheld teleporteres Mie og Johannes til den fjerne Planet 9, og fra hvert deres sted i universet må de fire børn nu arbejde mod tiden, naturlovene og en udspekuleret tech-guru for at blive genforenet, før det er for sent.

Store stjerner på rollelisten

”Kometernes jul” er ikke en klassisk julekalender med nisser som i ”Tinka”, men den foregår i december, der er pyntet op til jul og nogle af karaktererne er helt vilde med den tid på året.

På rollelisten ses danske stjerner som Søs og Molly Egelind, Martin Greis-Rosenthal, Lotte Andersen, Laura Bro og Kurt Ravn, og derudover kan man møde nye, unge stjernefrø.

Vi har lavet en guide til ”Kometernes jul”, hvor du kan få det store overblik over skuespillerne og deres karakterer. Se galleriet øverst i artiklen.

”Kometernes jul” har premiere på TV 2 onsdag den 1. december kl. 20.00. Den kan også ses på TV 2 Play.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden