Se billederne fra Tinka og kongespillet: Sådan bliver Ellen Hillingsø til Ingi

Ellen Hillingsø ser både imponerende og uhyggelig ud i sin rolle som Ingi i "Tinka og Kongespillet", men inde bag klappen og det sorte tøj, er der også plads til gode grin.

Ellen Hillingsøs karakter Ingi er ikke med til at sprede meget julestemning i "Tinka og Kongespillet". 

Ellen Hillingsøs fantastiske kostume 

Ligesom det var tilfældet i "Tinkas Juleeventyr", er den onde hærchef i Nissernes rige nemlig klædt helt i sort, og så har hun klap for det ene øje. 

Der er ikke noget ved hendes udseende, der er overladt til tilfældighederne, og det kræver arbejde, at få Ingi til at se så ond ud. 

- Den er lavet af 10.000 sikkerhedsnåle, fortalte Ellen Hillingsø tilbage i januar om sin imponerende krave. 

Ellen Hillingsøs udfordring 

BILLED-BLADET var på besøg under nogle af optagelserne i Ensomhedens Tårn, og bag kameraet er tingene knap så dystre, som de fremstår i julekalenderen. Her var der nemlig plads til både grin og smil. 

Én af de ting, der er med til at gøre Ellen Hillingsøs karakter så uhyggelig, er den sorte klap, hun har for øjet hele tiden. Og skuespillerinden synes, det er en sjov udfordring at arbejde med. 

-  Film handler så meget om øjne, men når jeg har en klap på, er jeg jo reduceret med 50 procent. Det er rigtig interessant som skuespiller, og nogle gange kan jeg faktisk give meget mere lov, end jeg tror, fortalte Ellen Hillingsø dengang, mens hun stod i sin flotte, natsorte robe og sit farlige sværd. 

En helt ny genry

Med "Tinka og Kongespillet" har Ellen Hillingsø prøvet kræfter med en helt ny genre. 

- Det er jo fantasy, vi spiller, og det handler om at gå fuldt og helt ind i det, selv om vi står med et plasticsværd. Jeg synes, det er fantastisk med en fortsættelse af julekalenderen, og manuskriptet er så godt og nuanceret, at karakterne ikke er entydige, fortalte hun. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

I galleriet herover kan man komme med Ingi om bag kameraet, og så kan man se nærmere på hendes imponerende kostume, der blandt andet består af tusindvis af sikkerhedsnåle. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden