SE BILLEDERNE: Her er årets Vild med dans-par

Endelig kunne det afsløres, hvem det nyeste kuld af modige nydansere i "Vild med dans" skal danse med de kommende fredage. De kan se frem til drama allerede fra sæsonens start.

Alt er ikke helt som det plejer, når ”Vild med dans” får premiere fredag d. 8. september. I år er der ikke blot kommet ny farve på det klassiske logo, der er også sket ændringer i det første program, der skruer op for dramaet i 2017-sæsonen. 

Heldigvis er alt som det plejer i forhold til de tolv smukke dansepar. Blandt de tolv modige nydansere er der sportsstjerner, skuespillere, TV-stjerner, en enkelt youtuber og en kok, der alle er klar til at tage udfordringen på dansegulvet op. 

Ny regel – mere drama

For første gang i 13 år med ”Vild med dans” skal alle tolv par på gulvet på premieredagen. Det betyder også, at der allerede i første program er et par, der bliver sendt ud af konkurrencen. Det giver  en større konkurrence allerede fra start. 

Hvilke par der står distancen og vinder ”Vild med dans”-trofæet kan seerne – som altid – følge med i hver fredag fra d. 8. september på TV 2. 

 

 

 

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden