13. sep. 2016
Af Helle Skram de Fries

SE BILLEDERNE: Karina Frimodts festlige fødselsdag

Karina Frimodt
Karina Frimodt
Foto: Hanne Juul
Den 12. september blev ”Vild med dans”-stjernen Karina Frimodt 38 år, og det fejrede hun med dansetræning og familiehygge.

Den smukke ”Vild med dans”-stjerne Karina Frimodt blev fejret lige fra morgenstunden.

- Ja, Kasper og børnene have arrangeret morgenbord, og det var så hyggeligt, fortæller Karina Frimodt, der har datteren Mathilde fra et tidligere forhold, og sammen med kæresten, Kasper Lentz, har hun sønnen James på to år.

- Da Kasper hentede morgenbrød i Lagkagehuset, spurgte ekspedienten om, der ikke var noget med, at hans kæreste havde fødselsdag. Det var der jo, og så fik han en flot jordbærtærte med hjem.

https://imgix.billedbladet.dk/karina_jordbaertaerte_0.jpg
Foto: Privat

Karina Frimodt havde en rigtig dejlig dag, selv om det stod på hård træning med dansepartneren, Søren Fauli, efter det hyggelige familie-morgenbord.

- Ja, Søren og jeg skulle jo træne. Og vi træner både til den omdans, vi skal ud i på fredag og til den dans, vi skal danse, hvis vi går videre til program tre, forklarer Karina Frimodt – og tilføjer:

- Åh, det håber jeg altså virkelig vi gør!

AFSTEMNING: Hvem er dit favoritpar i Vild med dans 2016?

Gaver fra Søren Fauli

Produktionsselskabet Mastiff havde sørget for at pynte træningslokalet op til fødselsdagen, og fra Søren Fauli var der skam også fødselsdagsgave.

- Ja, jeg fik blomster, og så har Søren luret min søde tand, så jeg fik også en stor pose slik – og mundskyl og en tandbørste til efter slikspiseriet.

https://imgix.billedbladet.dk/karina_foedselsdag_mastiff_2_0.jpg
Foto: Privat

Fra kæresten fik Karina Frimodt en superlækker computertaske og en fin ring.

- Altså ikke en forlovelsesring, men en rigtig sød kærlighedsring.

Fighterviljen er tilbage

Som det sig hør og bør på en fødselsdag delte Karina Frimodt selvfølgelig ud på Mastiff.

- Jeg delte Toms skildpadder ud, griner hun og forsikrer, at Søren Fauli er kommet sig ovenpå skuffelse over at ende som nummer sjok i første program.

- Nu har han heldigvis skruet op for fighterviljen.

Som afslutning på en skøn dag var Karina Frimodt ude at spise sammen med sin søn James på to år, datteren Mathilde på ni og kæresten Kasper Lentz.

https://imgix.billedbladet.dk/karina_middag_foedselsdag.jpg
Foto: Privat

Læs mere om: