Fredag, 4. november 2022 - af Karina Didriksen

Se billederne: Kom indenfor hos Cecilie Schmeichel og familien

Hjemme hos Cecilie Schmeichel og familien. Klik videre for at se billederne. 

”Vild med dans”-stjernen Cecilie Schmeichel inviterer indenfor i hjemmet i Herlev, hvor hun bor med sin mand og to børn.

Cecilie Schmeichel er blevet bestormet af kærlighed fra seerne i ”Vild med dans”, og derhjemme får hun masser af kærlighed og opbakning fra familien.

Hun bor i et rækkehus i den københavnske forstad Herlev med sin ægtemand Joakim Pilkær og deres to skønne børn, Noah på otte år og lillesøster Sofie på fem.

De er en travl børnefamilie. Datteren går til dans, og både hendes mand og søn går til fodbold. Selv har hun travlt med ”Vild med dans”, og hun er mere væk hjemmefra, end hun plejer.

- Jeg tror, at jeg af instinkt har dårlig samvittighed. Det er primært mig, der normalt afleverer og henter børnene, men de forstår det heldigvis godt, og Joakim er god til at sige, at det er helt fint, og at det kun er i en periode, fortæller Cecilie Schmeichel til BILLED-BLADET.

Går efter finalen

Cecilie Schmeichel har danset sig til semifinalen i ”Vild med dans” fredag den 4. november, og hun drømmer om at nå helt til finalen. 

- Jeg har sagt, at jeg er færdig med ”Vild med dans” den 11. november, og at jeg går hele vejen. I mit hoved er det den eneste måde, man kan gøre det på. Finalen er mit mål! Jeg ved ikke, om det er en Schmeichel-ting, at vi går efter guldet, lyder det med et grin fra Cecilie.  

Hun indrømmer, at hun godt kan være lidt overtroisk, men selv om hun håber på at gå hele vejen til finalen, så betyder det ikke alt.

- Hvis jeg ryger ud, er jeg bare glad for at have været med og vil savne fællesskabet. Jeg kommer ikke til at gå ned i kulkælderen, for jeg har jo stadig oplevet en masse, og det er helt fantastisk, fastslår Cecilie med et smil.

I galleriet øverst i artiklen kan du komme indenfor hos Cecilie Schmeichel og se en masse skønne billeder af influenceren og hendes og familie. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden