23. nov. 2017
Af Majken Munk

SE BILLEDERNE: Morten Kjeldgaards seks år i Vild med dans

Morten Kjeldgaard
Morten Kjeldgaard
Foto: Hanne Juul
Morten Kjeldgaard kan med årets finale af ”Vild med dans” lave et hattrick, da han har deltaget i de tre seneste finaler.

Siden sæson 10 af ”Vild med dans” har Morten Kjeldgaard været en fast bestanddel af det 12-mand store hold, der deltager i det populære underholdningsprogram. Og faktisk kan han bryste sig af at være en af de to finale-par i de seneste tre år.

Morten Kjeldgaard med i tre finaler

Det har været tre gode ”Vild med dans”-år for Morten Kjeldgaard. Han og partneren Iben Hjejle har sikret sig en plads i årets finale, men faktisk er han efterhånden meget vant til at være en del af den store afslutning på ”Vild med dans”.

Morten Kjeldgaard har nemlig de seneste tre år haft en plads i finalen. For to år siden var det med skuespilleren Stephania Potalivo, og sidste år, hvor Morten Kjeldgaard vandt, dansede han med bokseren Sarah Mahfoud.

Holdt en pause

Faktisk debuterede Morten Kjeldgaard i sæson seks af ”Vild med dans”. Her dansede han med TV-værten Line Baun Danielsen. Men herefter var Morten Kjeldgaard fraværende på dansegulvet om fredagen.

Han vendte tilbage til programmet i 2013 efter en pause på tre år.

Foruden en TV-vært og en bokser, så har Morten Kjeldgaard haft fornøjelsen af at danse med skuespillerinder, som også gør sig gældende i årets sæson.

GALLERI: Morten Kjeldgaards partnere i Vild med dans

null
null

Læs mere om: