SE BILLEDERNE: Morten Kjeldgaards seks år i Vild med dans

Morten Kjeldgaard

Morten Kjeldgaard

Foto: Hanne Juul

Morten Kjeldgaard kan med årets finale af ”Vild med dans” lave et hattrick, da han har deltaget i de tre seneste finaler.

Torsdag, 23. november 2017 - af Majken Munk

Siden sæson 10 af ”Vild med dans” har Morten Kjeldgaard været en fast bestanddel af det 12-mand store hold, der deltager i det populære underholdningsprogram. Og faktisk kan han bryste sig af at være en af de to finale-par i de seneste tre år. 

Morten Kjeldgaard med i tre finaler

Det har været tre gode ”Vild med dans”-år for Morten Kjeldgaard. Han og partneren Iben Hjejle har sikret sig en plads i årets finale, men faktisk er han efterhånden meget vant til at være en del af den store afslutning på ”Vild med dans”. 

Sådan får du BILLED-BLADETs T-shirt
Klik her og se vores fine sommertilbud!

Morten Kjeldgaard har nemlig de seneste tre år haft en plads i finalen. For to år siden var det med skuespilleren Stephania Potalivo, og sidste år, hvor Morten Kjeldgaard vandt, dansede han med bokseren Sarah Mahfoud. 

Holdt en pause

Faktisk debuterede Morten Kjeldgaard i sæson seks af ”Vild med dans”. Her dansede han med TV-værten Line Baun Danielsen. Men herefter var Morten Kjeldgaard fraværende på dansegulvet om fredagen.

Han vendte tilbage til programmet i 2013 efter en pause på tre år.

Foruden en TV-vært og en bokser, så har Morten Kjeldgaard haft fornøjelsen af at danse med skuespillerinder, som også gør sig gældende i årets sæson. 

GALLERI: Morten Kjeldgaards partnere i Vild med dans