Se billederne: Peter Ingemann genforenet med 3xBeliggenhed-kollega

Peter Ingemann var i selskab af værterne på "3xBeliggenhed" til årets første dag på Smukfest.

Smukfest i Skanderborg slog i dag, onsdag, dørene op for festival i Bøgeskoven, og var man tørstig efter en kold øl, kunne man gå i TV 2-baren, hvor tv-stationens værter gæstebartender.

På festivalens første dag stod Peter Ingemann bag disken, og ved sin side havde en god, tidligere kollega.

Øl og vand skulle han nemlig dele ud sammen med Sara Lygum og Christian Borregaard fra “Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed”.

Det populære program, hvis 13. sæson sendes på TV 2 i disse uger, har de seneste mange sæson fungeret med Sara Lygum og Christian Borregaard som værter og eksperter.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Vært i de første sæsoner

I de første sæsoner var det dog Peter Ingemann, der fungerede som programmets vært, og senere kom Sara Lygum til som hans medvært.

Da Peter Ingemann stoppede som vært i 2016 - to år efter Sara Lygum havde fået debut - var det Christian Borregaard, der erstattede ham. 

Genforeningen så ud til at være et hit Ingemann og Lygum, men ikke mindst også for Christian Borregaard. De var alle tre friske og klar til tjansen som bartendere.

Instagram skrev Peter Ingemann drillende: 

"Baren ligger ved “Udsigten” og i dag består personalet også af smukke @saralygum og rock-bitch @christian.borregaard fra 3xBeliggenhed. Det er nogle dejlige mennesker og da de jo begge er uddannet ejendomsmæglere ved jeg at de ikke er vant til at lave så meget. Men jeg skal nok holde dem til ilden😍😍😍"

“Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed” kan se på TV 2 hver onsdag kl. 20.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden