Onsdag, 8. juni 2016 — af Helle Skram de Fries

SE BILLEDERNE: Vild med dans-stjerner hjælper udsatte børn

Danser Jenna Bagge og skuespiller Sami Darr fra ”Vild med dans” var sammen med andre kendte med til at underholde hundredevis af glade børn, da Børnehjælpsdagen holdt sommerfester.

I ”Vild med dans” 2015 dansede skuespiller Sami Darr med danser Patricia Tjørnelund, mens danseren Jenna Bagge dannede par med cirkusartisten Patrick Berdino.

Deltag i vores afstemning og vind drømmerejse

Vild med dans-stjerner tog svingom for børnene

Men til den sommerfest, Børnehjælpsdagen havde arrangeret for hundredevis af anbragte børn og unge fra danske plejefamilier, tog de en rask svingom med hinanden.

Jenna Bagge
Foto: Kim Agersten

Børnehjælpsdagen, som kronprinsesse Mary er protektor for, har arrangeret to sommerfester. Den første løb af stablen den 4. juni på Vikingemuseet i Roskilde, hvor komiker og ambassadør for Børnehjælpsdagen Karsten Green deltog – sammen med komikerkollegaerne Mick Øgendahl, Tobias Dybvad og Mikkel Klint Thorius.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS MERE: Vild med dans: Patrick Berdinos partner vil være prinsesse

Den anden sommerfest fandt sted 5. juni i Københavns Zoo og her deltog skuespiller og ambassadør for Børnehjælpdagen Peter Mygind, skuespiller Paw Henriksern, rapperen Jøden alias Michael Mühlebach Christiansen, skuespiller Søren Hauch Fausbøll, professionel danser Jenna Bagge og skuespiller Sami Darr.

Sækkevæddeløb og elefantfodring

De var med i forskellige workshops, og Sami Darr og Jenna Bagge løb sækkevæddeløb, og hos Peter Mygind kunne børnene hjælpe med at gemme foder for elefanterne i deres anlæg.

Børnehjælpsdagen arbejder for anbragte børn og udsatte unge, der for eksempel bor i plejefamilier eller på døgninstitutioner i Danmark. Sommerfesterne er blandt de mange aktiviteter som den danske hjælpeorganisation tilbyder til den udsatte målgruppe. Målet er at styrke børnene og de unge, så de står stærkere i deres voksne liv.

Drømmer du om en gratis rejse? Klik her!

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden