Se billedet: Christian Degn overraskede kæresten med særlig gave

Christian Degn og kæresten Trine. 

Christian Degn og kæresten Trine. 

Foto: Martin Høien
”Nybyggerne”-værten Christian Degn tænkte ud af boksen, da han skulle finde en fødselsdagsgave til sin kæreste, Trine.

42-årige Christian Degn er helt skudt i kæresten Trine, og han måtte i tænkeboks, da han fandt ud af, at hun havde fødselsdag kort efter, at de havde fundet sammen.

Han fandt dog på en helt perfekt og noget utraditionel gave - nemlig en specialdesignet riffel. For hvad giver man ellers en kvinde, som elsker at gå på jagt?

node:global_link:5]

- Jeg spurgte fyrene på et våbenværksted, jeg kendte, om de nogensinde havde lavet en kærlighedsriffel før, fortæller en glad Christian Degn til BILLED-BLADET og tilføjer:

– Det er jo for nemt at give et smykke! Og riflen bliver ikke lige så let væk!

En romantisk gave

Trine Johst Vammen, som fyldte 31 år den 28. juli, blev naturligvis noget overrasket over den usædvanlige fødselsdagsgave fra sin kæreste, Christian Degn.

- Det er både den mest sindssyge og den mest romantiske gave, jeg nogensinde har fået. Alt det arbejde, der ligger i det, alle detaljerne og vores fælles interesse for jagt. Det er en gave, der er så meget mig, udbryder Trine og sender sin kæreste et stort smil.

Først nu, tre måneder efter fødselsdagen, har Trine fået sin gave, som skulle hentes på Våbenfabrikken i Albertslund, og BILLED-BLADET var inviteret med på sidelinjen.

Foto: Martin Høien

Der fulgte nogle søde ord med riflen fra "Nybyggerne"-værten Christian Degn. 

Foto: Martin Høien

I BILLED-BLADET nr. 44, der er på gaden torsdag den 4. november, kan du læse et stort interview med Christian Degn og hans kæreste, Trine.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden