20. maj. 2020
Af Helle Skram de Fries

Se billedet: Derfor har Claus Elming farvet sit skæg lilla og gult

Claus Elming.
Claus Elming.
Foto: Birger Storm
Den 51-årige tv-vært fik farvet sit skæg ved en middag hos vennerne.
På instagram har den tidligere ”Vild med dans”-vært Claus Elmig postet et foto, som BILLED-BLADET har fået lov til at bringe.
Fotoet viser en Claus Elming med et skæg, der er farvet lilla og gul.
https://imgix.billedbladet.dk/capture_claus_elmingaaa.jpg
Foto: Privat
Det har han naturligvis en forklaring på.

Jeg sagde ja

- Jeg var til middag hos nogle venner, der har to piger på 15 og 18. De havde noget hårfarve og spurgte, om de måtte farve mit skæg, forklarer han til BILLED-BLADET. - De forsikrede mig, at det var noget, der kunne vaskes ud igen. Så jeg sagde ja og stillede kun det krav, at det skulle være farverne lilla og gul. Claus Elming er stor NFL (National Football Legue)-fan, og hans yndlingshold Minnesota Vikings har farverne lilla og gul.

Nej, nej, nej

- Det var så fint nok, men jeg kunne jo se, alle stimlede sammen omkring mig, da skægget var farvet. En af pigerne råbte ”nej, nej, nej”. - Hun havde læst på varedeklarationen, at det først kunne vaskes ud efter to-tre dage! beretter Claus Elming med et grin.

Klar til ny sæson

Farverne gik dog ud igen, men Claus Elming kan jo overveje, at få skægget farvet igen, når den nye NFL-sæson starter til september. Den farveglade fodboldfan har websitet gulklud.dk, der netop beskæftiger sig med NFL.

Måske vært igen

- Jeg har også nogle andre websites, og så er jeg i gang med to programmer om sport og underholdning, som vi pitcher til tv. - Måske med mig selv som vært. Nu har jeg jo været væk i to og et halvt år, lyder det fra Claus Elming.
Han stoppede som ”Vild med dans”-vært i 2017 efter tolv sæsoner. I den sidste sæson i 2017 vært han vært sammen med Sarah Grünewald.
https://imgix.billedbladet.dk/20171124_lhl8365_1aaa.jpg
Foto: Lars laursen

Læs mere om: