11. sep. 2018
Af Lisbeth Grube

SE BILLEDET: Endnu en Nybygger-baby på vej

Anne og Todd med datteren Lily.
Anne og Todd med datteren Lily.
Foto: Lars Horn
Anne og Todd, som sikrede sig drømmehuset i ”Nybyggerne” sidste år, er lykkelige over, at de skal være forældre igen til marts.

Sidste år vandt de drømmehuset i ”Nybyggerne” på TV 2, og nu går den største drøm i opfyldelse for Todd Edlin og Anne Kristine Bach. Aalborg-parret skal være forældre igen, og dermed bliver Lily på fire år storesøster.

- Vi er så ovenud glade for at fortælle, at vores lille familie udvides til marts, skriver Anne Kristine til dette dejlige Instagram-foto, som BILLED-BLADET har fået lov til at vise.

- Jeg har termin først i marts, og vi glæder os helt vildt, siger Anne Kristine til BILLED-BLADET.

Sengeliggende i de første måneder

- I de første måneder var jeg meget plaget af kvalme og kunne intet holde i mig. Faktisk var jeg sengeliggende hele vores sommerferie, så det var en hård nyser. Men nu er jeg heldigvis kommet ud på den anden side og kan nyde at være gravid.

Lily kan næsten ikke vente, til hun skal være storesøster:

- Hun er helt oppe at flyve og spørger hver dag, om det sker i morgen. Hun synes, det er så spændende, at der kommer en baby, og det er så hyggeligt, at hun forstår det, og at vi kan glæde os sammen, siger Anne Kristine.

Familiens lille ny kommer til at vokse op i nybyggerhuset i Gistrup ved Aalborg.

- Her er plads nok til to børn. Lily fik to værelser, så baby får det ene, og så får de en isbutik imellem sig, fortæller den vordende mor til to.

Læs mere om: