SE BILLEDET: Gravide Louise Wolff stråler

Louise Wolff

Louise Wolff

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
”Go’ morgen Danmark”-værten Louise Wolff bærer sin graviditet med stil at dømme ud fra et nyt billede, der er lagt ud på programmets Instagram-profil.

Den 38-årige ”Go’ morgen Danmark”-vært Louise Wolff venter sit første barn med kæresten Jonas Bøgh. Hun har termin til oktober og er dermed så langt henne i sin graviditet, at maven efterhånden fylder en del.

"Der er frugt i automaten – Louise Wolff har fundet en ananas, der næsten har samme størrelse som den voksende babybule" fremgår det af opdateringen på "Go' morgen Danmark"s instragram-side

LÆS MERE: Louise Wolff havde forstadier til livmoderhalskræft

Halskæden er tilbehør

TV-værten er klædt i en tætsiddende kjole, der viser hendes graviditetsformer frem på flotteste vis. Louise Wolff bærer desuden en lang halskæde som tilbehør, mens ananassen efterhånden viser noget om størrelsesforholdet.

Louise Wolff har dannet par med lysdesigner Jonas Bøgh siden foråret 2014, og parret købte sidste år hus i Valby i København.

Louise Wolff hjalp danskerne

I 2015 valgte TV-værten, der har en del store roller bag sig, at stoppe på DRs ”Aftenshowet” og rykke til TV 2’s ”Go’ morgen Danmark”.

Blandt andet har hun været vært på Dansk Melodi Grand Prix, Danmarks Indsamling og ”Året der gik”.

Ved siden af sit virke på ”Aftenshowet” var Louise Wolff vært på ”Sporløs”, hvor hun hjalp danskere med at finde frem til savnede familiemedlemmer.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden