29. okt. 2017
Af Liz Rørsig

SE BILLEDET: Heidi Frederikke Sigdal overrasket af prins Harry

Heidi Frederikke Sigdal
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
TV-værten Heidi Frederikke Sigdal og kollegaen Mette Cornelius blev glædeligt overraskede, da de skulle have varm kaffe efter endt badetur i Hellerup. De så nemlig prins Harry i Lagkagehuset på Strandvejen.

”Go’morgen Danmark”-værten Heidi Frederikke Sigdal og veninden Mette Cornelius træner til at blive vinterbadere og skulle efter endt badetur i Øresund lune sig på en kop kaffe i Lagkagehuset i Hellerup. Men her var der et stort opbud af politi, og det var umuligt at komme ind.

- Vi spurgte en politimand, hvad der skulle ske, for vi anede ingenting om det. Og vi fik svaret, ”at der var besøg”. Mette og jeg lavede sjov med, at det nok var prins Harry, og vi gik så ind på café Emmerys ved siden af, fortæller Heidi Frederikke til BILLED-BLADET.

Heidi Frederikke blev starstruck

- Da vi kom ud igen, var der et kæmpe følge af biler, og vi blev nysgerrige og helt grebet af stemningen. Og så var det faktisk prins Harry, der var på vej ud, og lige det vi havde talt om.

- Det var ret sjovt, og vi tog en masse billeder. Vi blev helt ”starstruck” og fjantede som to teenagetøser. Vi følte jo nærmest, at vi havde mødt ham, lyder det med et smil fra morgenværten.

BILLED-BLADET har fået lov til at bringe dette glade foto fra Heidi Frederikkes Instagram-profil:

Læs mere om: