13. apr. 2019
Af Laura Dalgård Hansen

SE BILLEDET: Her er X Factor-Benjamins far - og han er stolt

Benjamin
Benjamin
Foto: Thomas Laursen
Benjamins madagaskiske far har været bortrejst under det meste af "X Factor", men han så sin søn optræde til finalen i Horsens.

Fredag efter fredag har Benjamin imponeret med sin store stemme i ”X Factor”, men han måtte nøjes med en andenplads i programmet.

Overhovedet ikke skuffet

Det 16-årige stortalent var dog ikke skuffet, da BILLED-BLADET mødte ham efter showet.

- Over hovedet ikke. Jeg gik ind i den her ”X Factor”-proces med tanken om, jeg skulle have en uddannelse og få en fantastisk oplevelse på scenen i studiet, og det fik jeg, så der er ikke noget at være skuffet over, smilede han.

Benjamin: Min far er skidestolt

Gennem hele showet har Benjamin haft stor opbakning fra familie og venner, og sådan var det også under finalen i Horsens, hvor hans far så ham på ”X Factor”-scenen for første gang.

Benjamins far stammer fra Madagaskar, og har været dernede under liveshowene, men under finalen var han i Horsens for at se sønnen optræde.

- Det var fantastisk. Jeg er så glad for, han tog hele vejen til Horsens. Det er fantastisk. Han er skidestolt, og jeg er så taknemmelig for, han kommer, og at han er glad for det, jeg laver.

Ude i kulissen mødtes Benjamin med sine venner og sine forældre Nicolas og Katja, og det var et tydeligt stolt forældrepar, der stillede op til et billede med deres dygtige søn.

https://imgix.billedbladet.dk/rigtig_0.jpg
Benjamin med sine forældre, Nicolas og Katja.
Foto: Thomas Laursen

Læs mere om: