31. dec. 2017
Af Liz Rørsig

SE BILLEDET: Ida Wohlert fik overraskende fangst på fisketur

Ida Wohlert
Ida Wohlert
Foto: All Over
TV 2-værten Ida Wohlert blev noget overrasket, da hun fik en nytårstorsk på krogen under TV-optagelser.

Ida Wohlert er sammen med Natasja Crone, Morten Ankerdal og Jes Dorph-Petersen vært i et nyt TV 2-program ”Godt nytår Danmark”, der vises nytårsaften direkte fra Tivoli og Amalienborg Slotsplads. Her er firkløveret klar med en festlig afsked med 2017 i godt selskab med nogle af årets hovedpersoner. I forbindelse med programmet har Ida været en tur på havet om bord på en fiskekutter, og det var en helt særlig oplevelse. For første gang var der nemlig fisk på krogen for morgenværten.

- I programmet skal vi afprøve nogle nytårstraditioner, som danskerne holder i hævd, og derfor skulle vi ud at kigge på nogle torsk, fortæller Ida til BILLED-BLADET.

Nytårstorsken er klar

- Jeg prøvede at smide en snøre i vandet for at se, om jeg kunne fange noget – og så var der bid! Jeg har ellers aldrig fanget noget, så det var ret sjovt. Jeg fangede oveni købet to torsk, og den ene blev lagt i fryseren. Den skal jeg servere som forret nytårsaften, og det glæder jeg mig til, fortæller TV 2-værten. Se den stolte fisker på fotoet herunder, som BILLED-BLADET har fået lov til at bringe fra Idas Instagram-profil.

null

Læs mere om: