8. sep. 2022
Af Julie Nolsöe

Se billedet: Jenna Bagge deler kærlighedserklæring til Albert Rosin

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/jennabagge.jpg
Foto: Martin Høien
På et billede på danseren Jenna Bagges Instagram er det helt tydeligt, at hun og skuespiller Albert Harson Rosin fortsat er meget glade for hinanden.
Den professionelle danser Jenna Bagge og skuespilleren Albert Rosin Harson mødte hinanden under "Vild med dans" sæson 2020, hvor de dannede par på dansegulvet.
Sammen endte de på en 2. plads i dansekonkurrencen, men i virkelighedens verden blev de hinandens nummer 1, da de offentligt fortalte om deres kærlighed til hinanden i august sidste år. Siden har de ikke lagt skjul på, hvor glade de er for hinanden. Blandt andet har de fortalt om, hvordan Jenna var med Albert på arbejde under indspilningerne til en ungdomsfilm, for at få et indblik i sin kærestes hverdag:
Tidligere på året lyste de varme følelser også ud af både Jenna Bagge og Albert Rosin Harson, da de gæstede den røde løber i Imperial i forbindelse med gallapremieren på "Top Gun Maverick":

Romantisk billede

Også på de sociale medier er det helt tydeligt, at parret er vilde med hinanden, og både på Albert Harson Rosins og Jenna Bagges Instagram-profil deler de ofte billeder af og med hinanden fra både ferier og hverdagslivet.

Senest har Jenna Bagge delt et smukt billede, hvor hun er iført en elegant, sort kjole mens Albert Harson Rosin har smoking på.

Til billedet deler hun en smuk kærlighedserklæring:

- Jeg er så stolt af, at den her lækre, seje og dejlige mand er min kæreste, skriver Jenna Bagge til opslaget, som hun afslutter med hashtagget #Albond som en hentydning til, at Albert Harson Rosin er hendes helt egen personlige James Bond.

Jenna Bagge er også med i den kommende sæson af "Vild med dans", som har premiere på TV 2 fredag den 9. september kl. 20.

Her danner hun par med skuespilleren Joel Hyrland, som er bedst kendt som den ene halvdel af komikerduoen "Adam & Noah".

Læs mere om: