Tirsdag, 20. oktober 2020 - af Karina Didriksen

Se billedet: Jonny fra Gutterne på kutterne er blevet far

Foto: Hans Ravn/TV 2
Fiskeren Jonny Olsen fra TV 2’s ”Gutterne på kutterne” har fået en lille søn med kæresten Kimi.

Den nordjyske fisker Jonny Olsen, som er aktuel i ”Gutterne på kutterne” på TV 2, er blevet far for første gang.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den lille gut meldte sin ankomst fredag den 16. oktober, og både Jonny og kæresten Kimi Dyring er lykkelige for det nye familiemedlem.

- Så skete det endelig. Kl. 09:12 i morges kom den her lækre basse til verden ved planlagt kejsersnit tre uger før termin og med en vægt på 3210 gram fordelt på 49 cm. Vi har det alle tre godt, lyder det på Instagram fra den glade fisker, som har givet BILLED-BLADET lov til at vise dette dejlige billede af den nyfødte søn. 

Foto: Privat

Jonny overraskede Kimi

Den sindige nordjyde har været sammen med sjællandske Kimi i et lille års tid, og hun roser ham for at være den helt perfekte kæreste og nybagte far.

- Det er dejligt at se Jonny som far. Lige så snart det lille nye menneske var løftet fri af min krop, stod han henne ved bordet sammen med jordemoderen og lægerne for at tage del i det hele, fortæller 37-årige Kimi til BILLED-BLADET og fortsætter:

- Det overraskede mig faktisk, at han bare rejste sig og gik ind i rollen som far så hurtigt. Han var supergod til at se efter os begge to de næste par timer, mens vi ventede på, at bedøvelsen skulle aftage, så vi kunne komme op på barselsgangen. Jeg var ude af sengen efter et par timer, og næste morgen tog vi hjem.

Foto: Privat

Mor til fire

Kimi har i forvejen tre børn på 15, 12 og 11 fra et tidligere forhold, og hun nyder nu at være mor til fire.

- Det er naturligvis helt fantastisk at få lov at opleve det igen, især fordi jeg i mange år havde den tanke, at jeg ikke skulle have flere, fortæller den nybagte mor og tilføjer:

- Men jeg kan mærke, at det er noget helt andet at få et barn i en alder af 37 kontra, da jeg var 21, 24 og 26 år. Der er en helt anden ro på nu.

Hun og Jonny kan opleves i ”Gutterne på kutterne” hver tirsdag kl. 20.50 på TV 2.

Foto: Privat

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden