3. aug. 2015
Af Helle Skram de Fries

SE BILLEDET: Lisbeth Østergaard designer smykke

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/lisbeth2.jpg
Foto: Per Arnesen/TV 2
Lisbeth Østergaard sagde straks ja, da hun blev bedt om at designe et smykke for en god sag. Se den flotte ring TV-værten har designet for at støtte Parkinsonforeningen.

Flere kendte kvinder har designet et smykke for Annemette Djernæs' "Jewelry for a Good Cause" - her i blandt Lisbeth Østergaard.

Hun har valgt at designe en smuk ring, og som det gode formål har Lisbeth Østergaard valgt Parkinsonforeningen.

- Det har jeg fordi, min far lider af parkinson. Det har han gjort i mange år, og det er en rigtig møg-sygdom, forklarer Lisbeth Østergaard til BILLED-BLADET.

Som mange ande sygdomme er parkinson en sygdom, der rammer hele familien.

- Det er hårdt at se på, og hårdt for min far. Han er kun 57 år, men han er en sej banan. Og det er hans kæreste heldigvis også.

LÆS MERE: Lisbeth Østergaard: Derfor skal min søn hedde Viggo

Lisbeth Østergaard tog Viggo med hjem til sin far

Trods den barske sygdom glæder Lisbeth Østergaards far sig naturligvis over, at han er blevet morfar til lille Viggo, der kom til verden 13. marts i år.

Det er ikke længe siden, at Lisbeth Østergaard og hendes forlovede Ralf Christensen tog på en uges sommerferie i Jylland med deres lille søn for at besøge familien.

Begge hold bedsteforældre til lille Viggo bor i Jylland.

- Min far kan sagtens sidde med Viggo og er rigtig glad for ham, men han kan selvfølgelig ikke gå lange ture med ham, fortæller Lisbeth Østergaard.

Hun glæder sig til 19. august, hvor smykkerne præsenteres. Foruden Lisbeth Østergaards ring, der kan erhverves for 399 kroner, har blandt andre Helle Joof, Mia Lyhne, Ann Lind og Jackie Navarro designet et smykke for en god sag.

Lisbeth Østergaard har delt et billede af ringen på sin instagram-profil. BILLED-BLADET har fået lov til at bruge billedet.

Et billede slået op af Lisbeth Østergaard (@lisbethoestergaard) den

3. Aug 2015 kl. 1:40 PDT

Læs mere om: