Se billedet: Malene Schwartz sælger sin smukke blå cocktailring

Malene Schwartz

Malene Schwartz

Foto: Krestine Havemann
Nu har du mulighed for at købe skuespilleren Malene Schwartz’ smukke, blå ring på auktion hos Bruun Rasmussen.

Malene Schwartz har besluttet sig for at sælge sin helt unikke cocktailring, der har en smuk, blå akvamarinsten.

”Matador”-stjernen fik tilbage i 1950’erne stenen i gave af nogle venner, som havde købt den på en rejse til Amazonas’ miner i Brasilien. Hun fik den derefter lavet om til en ring.

Ringen kan nu blive din, for den kommer nemlig på auktion hos Bruun Rasmussen torsdag den 22. september. 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Jeg har været utroligt glad for ringen, som har fulgt mig i et langt liv. Den fortjener at blive båret til store festlige lejligheder, som jeg selv har gjort det tidligere. Så nu synes jeg, det er på tide, at den får et nyt liv, siger Malene Schwartz i en pressemeddelelse.

Foto: Bruun Rasmussen

Får et nyt liv

86-årige Malene Schwartz forventer, at hun selv kommer til auktionen i Bredgade, så hun kan følge med i, hvem der bliver ringens nye ejere.

- Jeg vil da tage en sørgelig afsked med den, men jeg er sikker på, at den får det godt hos en ny ejer, som kan bruge den, som den fortjener, lyder det fra Malene Schwartz.

Den smukke akvamarinring er af 18 karat hvidguld og prydet med en facetslebet brasiliansk akvamarin på ca. 53.33 karat og fattet hos kgl. hofjuvelerer A. Dragsted i 1950’erne.

Malene Schwartz’ akvamarinring er vurderet til mellem 10.000-15.000 kr. og kan opleves på Bruun Rasmussens eftersyn i Bredgade i København den 15.-19. september.

Foto: Bruun Rasmussen

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden