Onsdag, 17. maj 2017 - af Juliane Olsen

SE BILLEDET: Mie Moltke designer eget logo

Mie Martha Moltke.
Mie Martha Moltke.
Foto: Krestine Havemann
Danseren Mie Moltke er i fuld gang med at designe motiver og tekst til egne tasker og T-shirts, der skal til salg i hendes virksomhed.

Den 35-årige danser Mie Moltke har fuld gang i udviklingen af sin kurusvirksomhed Soulhouse, der fokuserer på personlig udvikling.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Igennem dans underviser Mie Martha Moltke i at give kvinder en større livsglæde og en øget bevidsthed omkring deres krop.

- Super dejlig dag med gang i motiver, tekst, tasker og T-shirts! Ihhh, de bliver sååååå fine! Kommer i Soulhouse SNART :-) :-) 3> 3>, skriver Mie Moltke på Facebook i et opslag, BILLED-BLADET har fået lov at bringe.

LÆS MERE: Vild med dans: Farvel til Thomas Buttenschøn og Mie Moltke

Lai Yde har fået endnu et barn

Mie Moltke blev i 2015 skilt fra skuespilleren Lai Yde, som hun har femårige Mio med, men har altså fortsat parrets mission om at undervise i øget kropsbevidsthed.

Lai Yde blev i starten af året far til en lille dreng sammen med sin hollandske kæreste, Marieke Kouwenhoven.

Skilsmissen har Mie Moltke dog for længst lagt bag sig, og igennem en række Facebook-videoer fokuserer hun på at give sin viden om kroppen videre.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Mie Moltke stoppede "Vild med dans"-karriere

Desuden valgte hun i slutningen af 2016 at stoppe som danser i ”Vild med dans” efter at have været med i 11 år.

Hun begrundede blandt andet sit valg med, at sønnen Mio var ved at nå skolealderen og derfor havde brug for hendes fokus.

Mie Moltke mødte i 2007 sin mand, da de blev sat sammen som par i ”Vild med dans”, og hun dansede sin sidste sæson med sanger Thomas Buttenschøn.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden