SE BILLEDET: Mie Moltke designer eget logo

Mie Martha Moltke.

Mie Martha Moltke.

Foto: Krestine Havemann
Danseren Mie Moltke er i fuld gang med at designe motiver og tekst til egne tasker og T-shirts, der skal til salg i hendes virksomhed.

Den 35-årige danser Mie Moltke har fuld gang i udviklingen af sin kurusvirksomhed Soulhouse, der fokuserer på personlig udvikling.

Igennem dans underviser Mie Martha Moltke i at give kvinder en større livsglæde og en øget bevidsthed omkring deres krop.

- Super dejlig dag med gang i motiver, tekst, tasker og T-shirts! Ihhh, de bliver sååååå fine! Kommer i Soulhouse SNART :-) :-) 3> 3>, skriver Mie Moltke på Facebook i et opslag, BILLED-BLADET har fået lov at bringe.

LÆS MERE: Vild med dans: Farvel til Thomas Buttenschøn og Mie Moltke

Lai Yde har fået endnu et barn

Mie Moltke blev i 2015 skilt fra skuespilleren Lai Yde, som hun har femårige Mio med, men har altså fortsat parrets mission om at undervise i øget kropsbevidsthed.

Lai Yde blev i starten af året far til en lille dreng sammen med sin hollandske kæreste, Marieke Kouwenhoven.

Skilsmissen har Mie Moltke dog for længst lagt bag sig, og igennem en række Facebook-videoer fokuserer hun på at give sin viden om kroppen videre.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Mie Moltke stoppede "Vild med dans"-karriere

Desuden valgte hun i slutningen af 2016 at stoppe som danser i ”Vild med dans” efter at have været med i 11 år.

Hun begrundede blandt andet sit valg med, at sønnen Mio var ved at nå skolealderen og derfor havde brug for hendes fokus.

Mie Moltke mødte i 2007 sin mand, da de blev sat sammen som par i ”Vild med dans”, og hun dansede sin sidste sæson med sanger Thomas Buttenschøn.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden