7. feb. 2016
Af Lisbeth Grube

SE BILLEDET: Ni-årig fan klædt ud som Fie fra Badehotellet til fastelavn

Rosalinde Mynster.
Rosalinde Mynster.
Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Rosalinde Mynster er imponeret over niårige Anna Sofie, der elsker "Badehotellet" og har fået sin mormor til at sy det flotteste Fie-kostume til fastelavn.

- Jeg vil gerne være Fie fra "Badehotellet" til fastelavn!
Sådan sagde ni-årige Anna Sofie fra fynske Skårup allerede for et halvt år siden - og i dag, fastelavnssøndag, slår hun katten af tønden som den sødeste mini-Fie iført lyseblå kjole og forklæde med blondekant.

- Fie er Anna Sofies idol. Hun er lige så stor for hende, som Anna og Elsa fra "Frost" har været, og hun kan identificere sig med Fies følsomme væsen, fortæller Anna Sofies mor, Christina Jensen, der har postet dette søde Instagram-foto, som BILLED-BLADET har fået lov til at vise.

https://imgix.billedbladet.dk/fie3.jpg
Foto: Privat

- Hos os er det en familietradition at se "Badehotellet", og serien har fanget Anna Sofie fra første sæson. Hun er vild med kjolerne, scenografien, hele setuppet og tager handlingen ind på sit niveau. Vi får os altid en god snak om gamle dage, når vi ser "Badehotellet" sammen, og Anna Sofie får et stykke Danmarkshistorie visuelt. Hendes store ønske var at blive klædt ud som Fie - og så er det jo heldigt, hun har en mormor, der er rigtig god til at sy, forklarer Christina.

Badehotellets Fie begejstret

Virkelighedens Fie, skuespiller Rosalinde Mynster, er begejstret for Anna Sofies fastelavnskostume.
- Jeg synes, det er så skønt, hun vil klædes ud som Fie, og hun ser fuldstændig yndig og sød ud. Kostumet er meget flot lavet og ligner rigtig godt. Det er sjovt at se det tøj, jeg har gået så meget i, på en lille pige, siger Rosalinde til BILLED-BLADET.

Årets TV-GULD: Stem på dine TV-favoritter her!

Her på fastelavnssøndag kan mini-Fie ses i den lokale hal, og fredag slog hun katten af tønden med flere dejlige "Badehotellet"-kendinge på Øster Åby Friskole. Både veninden Freya og klasselærer Lone Kofoed var nemlig klædt ud som stuepigen Edith.

https://imgix.billedbladet.dk/fie4_0.jpg
Foto: Privat

Læs mere om: