3. aug. 2016
Af Lisbeth Grube

SE BILLEDET: Nybygger-parret skal have en baby

Michael Stig Christensen og Lise Vandborg.
Michael Stig Christensen og Lise Vandborg.
Foto: Lars H. Laursen
Lise Vandborg og Michael Stig Christensen, som vandt drømmehuset i "Nybyggerne" på TV 2, venter en julebaby.

I marts vandt de drømmehuset til 3,4 millioner kroner i "Nybyggerne" på TV 2, og nu venter der det unge vinderpar, Lise Vandborg og Michael Stig Christensen, den ultimative gevinst. De skal nemlig være forældre for første gang, afslører de på deres blog.

- Vi er så glade begge to, og med den økonomiske sikkerhed i vores nye dejlige familievenlige hus, så er tidspunktet bare helt perfekt, fortæller Lise og Michael på bloggen, hvor de har postet dette skønne babybule-foto, som BILLED-BLADET har fået lov til at bringe.

https://imgix.billedbladet.dk/image-1.jpg
En nybygger-baby er på vej!
Foto: PRIVAT

- Julen bliver ekstra særlig i år, for vi får nemlig en lille julebaby!, jubler de.

Bygger nyt til baby i næste uge

Til BILLED-BLADET fortæller Lise og Michael, at de glæder sig til den lille ny, som de endnu ikke kender kønnet på, og at de – naturligvis – selv skal i gang med at indrette børneværelse.

- I første omgang starter vi bare med at lave et hjørne i vores walk-in-værelse og en seng i forbindelse med vores egen. Det skal vi bygge i næste uge. Så må vi se, hvor længe det holder, før barnet skal have sit eget, siger Lise med et smil.

For bare to uger siden blev Lise moster til lille Frode, og parret nyder at have en baby i favnen, inden Nybyggernes egen lille ny melder sin ankomst.

LÆS MERE: Lise og Michael fra "nybyggerne": Endelig flytter vi ind

Læs mere om: