8. aug. 2016
Af Juliane Olsen

SE BILLEDET: Rasmus Tantholdt nyder OL med Mikkel Beha Erichsen

Rasmus Tantholdt
Rasmus Tantholdt
Foto: Krestine Havemann
TV 2-korrespondent Rasmus Tantholdt har travlt under de Olympiske lege, men der har også været tid til at snuppe et enkelt billede med Mikkel Beha Erichsen.

Den 42-årige TV 2-korrespondent Rasmus Tantholdt har i disse dage travlt med at rapportere fra OL i Rio de Janeiro. Men ind imellem travlheden har der også været plads til et møde med TV-kollegaen Mikkel Beha Erichsen og hans søn Emil Erichsen.

- Kurs mod OL. Copacabanaklubben er klar, skrev Rasmus Tantholdt på sin Facebook-profil.

SE VIDEOEN: Cecilie Beck fik sin mand hjem fra Bagdad

Rasmus Tantholdt har været aktiv

På billedet, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe, ses TV-værten i selskab med far, søn og desuden journalist Christian Müller Bækgaard.

Rasmus Tantholdt har plantet en arm rundt om skuldrene på Mikkel Beha Erichsen, og det er tydeligt, at de fire herrer nyder hinandens selskab.

Siden torsdag har Rasmus Tantholdt været særdeles aktiv under legene, hvor han blandt andet har fulgt Jakob Fuglsangs medaljesejr tæt.

Rasmus Tantholdt hyggede med familien

TV 2-korrespondenten har blandt andet taget cykelrytterens sølv-cykel i nærmere studie, og så har han hilst på tennisspiller Caroline Wozniacki.

Rasmus Tantholdt havde op til OL’s åbningsceremoni selskab af sønnen Emil og nevøen Sigurd, så der har også været plads til familiehygge.

TV-værten har ikke været i Brasilien, siden han lavede optagelser til TV-programmet ”Størst – OL i Rio” med Morten Ankerdal og Peter Ingemann.

Læs mere om: