4. okt. 2017
Af Stine Ramlyng

SE BILLEDET: Så sød er den nye Vild med dans-baby

Katrine Bonde og Noam Halby
Katrine Bonde og Noam Halby i 2009
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
En hjemmefødsel gjorde tre til fire hos familien Bonde Halby, der nu tæller far Noam, mor Katrine, storebror Milas og en lillesøster. Den nybagte mor deler nu det lille vidunder med omverdenen.

Masser af dansetrin og sød musik opstod hurtigt mellem danser Katrine Bonde og sanger Noam Halby, da de dansede sammen i det populære danseprogram "Vild med dans" i 2009.

Parret blev første gang forældre i 2012 og gift i 2016. Og nu er tre blevet til fire hos "Vild med dans"-parret, der er i den syvende himmel.

Katrine Bonde fødte hjemme

"Fuldstændig fantastisk - hårdt - overvældende - og mega vildt!!! 3 er blevet til 4. Igår kl 14.12 kom vores lille prinsesse til verden. Storebror er stolt og kærlig. Det der Hjemmefødsel kan altså virkelig noget - ild i pejsen, stearinlys, musik, hjemlig hygge!"

"En kærlig mand som var på hjemmebane - alt gik ligesom det skulle, vi har det alle 4 rigtig godt, #familie #3erblevettil4 #vihardetallegodt #alterligesomdetskalvære #hjemmefødsel #kananbefales", skriver den nybagte mor Katrine Bonde Halby til det søde billede af storebror Milas, der holder sin nyfødte lillesøster i sine arme.

BILLED-BLADET har fået lov at bringe det nuttede billede.

Læs mere om: