Torsdag, 20. september 2018 - af Ulrik Ulriksen

SE BILLEDET: Særlig støtte til Mille Funk inden Vild med dans

Mille Funk
Mille Funk og Esben Dalgaard. 
Foto: Birger Storm
Der er mange fordele ved at deltage i "Vild med dans". Stjernen Mille Funk, som danser med Esben Dalgaard, har for eksempel fået helt særlig opbakning.

Den erfarne danser Mille Funk er i disse dage i skarp træning sammen med skuespilleren Esben Dalgaard, som hun danner par med i "Vild med dans".

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Selv om fysikken og teknikken skal trimmes til perfektion forud for fredagens dansekonkurrence på TV 2, bliver der dog også tid til en bid kage.

Mille har faktisk fået en helt særlig "Vild med dans"-kage, som måske kan hjælpe hende til avancement til næste uges runde.

Foto: Privat

Mille er vild med opbakningen

- Jeg har fået kagen af min kollega, Vickie, som ALTID støtter mig og engagerer sig enormt meget. Hun laver opslag hver uge om, at man skal huske at stemme - i sidste uge var det en lille video, og da hun var inde at se generalprøven, havde hun lavet et kæmpe skilt med vores SMS-kode, siger Mille, der nyder den store opbakning fra venner og kolleger.

- Jeg synes det er SÅ dejligt med så meget opbakning fra alle mine kollegaer - det gør den travle periode meget sjovere. De er alle sammen meget interesserede, og de følger med hver fredag, så vi kan vende det hele om mandagen, fortæller fantastiske Funk, der i øvrigt ikke er den eneste af deltagerne i TV2-programmet med lyst til kage.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Rosas kage-kode

Også Rosa Kildahl og hendes partner Esbern Syhler-Hansen skaber opmærksomhed med en fin kagemand og -dame.

På Instagram kan man nyde et billede af kage-parret med Rosa og Esbern SMS-kode skrevet på det fine bagværk.    

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden