SE BILLEDET: Særlig støtte til Mille Funk inden Vild med dans

Mille Funk

Mille Funk og Esben Dalgaard. 

Foto: Birger Storm

Der er mange fordele ved at deltage i "Vild med dans". Stjernen Mille Funk, som danser med Esben Dalgaard, har for eksempel fået helt særlig opbakning.

Torsdag, 20. september 2018 - af Ulrik Ulriksen

Den erfarne danser Mille Funk er i disse dage i skarp træning sammen med skuespilleren Esben Dalgaard, som hun danner par med i "Vild med dans".

Selv om fysikken og teknikken skal trimmes til perfektion forud for fredagens dansekonkurrence på TV 2, bliver der dog også tid til en bid kage.

Mille har faktisk fået en helt særlig "Vild med dans"-kage, som måske kan hjælpe hende til avancement til næste uges runde.

Foto: Privat

Mille er vild med opbakningen

- Jeg har fået kagen af min kollega, Vickie, som ALTID støtter mig og engagerer sig enormt meget. Hun laver opslag hver uge om, at man skal huske at stemme - i sidste uge var det en lille video, og da hun var inde at se generalprøven, havde hun lavet et kæmpe skilt med vores SMS-kode, siger Mille, der nyder den store opbakning fra venner og kolleger.

- Jeg synes det er SÅ dejligt med så meget opbakning fra alle mine kollegaer - det gør den travle periode meget sjovere. De er alle sammen meget interesserede, og de følger med hver fredag, så vi kan vende det hele om mandagen, fortæller fantastiske Funk, der i øvrigt ikke er den eneste af deltagerne i TV2-programmet med lyst til kage.

Få BILLED-BLADET leveret - lige til døren!
Klik her og se vores fine tilbud

Rosas kage-kode

Også Rosa Kildahl og hendes partner Esbern Syhler-Hansen skaber opmærksomhed med en fin kagemand og -dame.

På Instagram kan man nyde et billede af kage-parret med Rosa og Esbern SMS-kode skrevet på det fine bagværk.