30. aug. 2016
Af Liz Rørsig

SE BILLEDET: Sarah Grünewald lettet efter søns vellykkede operation

Sarah Grünewald
Sarah Grünewald
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
”Vild med dans”-værten Sarah Grünewald glæder sig over, at operationen af hendes fem måneder gamle søn Luis er gået godt. Han er dog stadig lidt lam i overlæben.

Sarah Grünewalds lille Luis, som hun har med ægtemanden Rasmus Backhaus, er blevet fem måneder, og Sarah er nu gået på deltidsbarselsorlov for at være vært i ”Vild med dans”.

Sarah Grünewalds søn Luis
Foto: Krestine Havemann

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewalds fire måneder gamle baby opereret

Sarah Grünewald: Stadig lidt lam i overlæben

Den lille fyr er for nylig blevet opereret for dobbelt læbespalte, og operationen er forløbet fint.

- Det går godt med ham, men desværre har han stadig mellemørebetændelse. Luis fik lagt dræn, da de tog stingene ud, så vi venter på, at smerterne stopper.

- Det er bare så synd, når sådan en lille fyr ligger og skriger og holder sig til ørerne, siger Sarah Grünewald til BILLED-BLADET, der også har fået lov at bringe dette søde billede af den nyopererede lille fyr.

Lille Luis efter operationen
Foto: PRIVAT

- Heldigvis er operationen gået rigtigt, rigtigt godt, og resultatet ser så flot ud. Han er stadig lidt lam i overlæben, så når han smiler, kører undermunden rundt, og det samme sker, når han snakker. Det ser så sødt ud, fortæller den glade mor og snart vært i ”Vild med dans” i den 13. sæson.

Sarah Grünewald er vild med nye deltagere

- Holdet er meget harmonisk og udskiller sig fra andre hold jeg har mødt, ved, at de er meget søde over for hinanden. De er søde personligheder med en stor holdånd. For eksempel giver de gerne hinanden et lift i bil, selv om de måske skal køre en omvej, så der hersker stor omsorg på holdet.

- Det er fedt, og rent visuelt er det meget smukke mennesker, som vi kan glæde os til at se på dansegulvet, siger ”Vild med dans”-værten.

LÆS MERE: SE BILLEDERNE: Så flotte er danserne i Vild med dans 2016

Læs mere om: