16. sep. 2016
Af Helle Skram de Fries

SE BILLEDET: Vild med dans-værtindens vidunderlige blomsterkjole

Sarah Grünewald
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
Vild med dans-vært Sarah Grünewald så som altid bedårende smuk ud i en storblomstret kjole i anden runde af "Vild med dans". Kjolen er kreeret af en Danmarks mest kendte kjoledesigner.

Den kendte danske designer Jesper Høvring er mesteren bag den lange, blomsterdekorerede kjole, "som Vild med dans"-værtinden Sarah Grünewald bærer i aftenens danseprogram. Smykkerne er fra Dulong Fine Jewelry.

Sarah Grünewald
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
Sarah Grünewald
Sarah Grünewald hilser på kjoledesigner Jesper Høvring
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET

Kjolen er indian summer inspireret

- Kjolen er custom made til Sarah, og den er syet i italiensk silke organza. Vi har fået lavet et specielt print med blomster, så kjolen er hvid i den ene side og i den anden side har en blomsterflora af pink, cyklame, sart rosa og grøn, fortæller Jesper Høvring til BILLED-BLADET og tilføjer:

- Kjolen er uden slæb med en høj slids i siden, og ved den ene skulder er der monteret et halvt ærme og en vinge. Stilen er luksus boheme Ibiza Style. Det er jo indian summer, og så er kjolen ikke så meget galla. Det kommer senere, lover Jesper Høvring, der udover at levere smukke rober til Vild med dans-værten også har kreeret smukke kjoler til kronprinsesse Mary.

Få et tilbageblik på nogle af de helt fantastiske gallarober, Sarah Grünewald har båret i de tidligere programmer i galleriet herunder.

GALLERI: Sarah Grünewalds gallakjoler

Læs mere om: