Mandag, 14. november 2016 - af Luise Marie Bekker

Se de skønne billeder: Beverly Hills 90210 genforenet

Beverly Hills 90210.
Beverly Hills 90210.
Foto: AOP
De fleste fra det oprindelige cast fra "Beverly Hills" mødtes i weekenden til et dejligt gensyn for både fans og dem selv.

TV-serien "Beverly Hills" var et hit, da serien i 1990 tilbød verden et kig ind i den flotte og ekstravagante del af Los Angeles.

I hele 10 år kunne vi følge Brandon, Kelly, Donna, David, Dylan og alle de andre i deres ungdom.

Luke Perry, Jennie Garth, Tori Spelling, Jason Priestley og Gabrielle Carteris var blandt de stjerner, der optrådte på et panel på REWindCon i Chicago i USA i weekenden; en massiv fejring af underholdning i 80'erne og 90'erne.

Beverly Hills på de sociale medier

Det var første gang i mere end to årtier, hele castet blev samlet i samme rum, og det stod hurtig klart, at de var lige så begejstrede for det som seriens fans.

- På en måde er det her så sejt for os, som det er for jer. Fordi det er ligesom at se ens familie og venner igen. Naturligvis har vi alle været venner i alle disse år, men at se dem alle i samme rum? Det er første gang for os, skrev Tori Spelling på de sociale medier efterfølgende.

På instagram blev en masse dejlige billeder delt under hashtagget #902010.

 

Sendte en tanke til Brenda

Desværre kunne Shannen Doherty, der spillede tvillingesøsteren Brenda, ikke deltage i festlighederne. Hun har cancer og gennemgår i øjeblikket kemoterapi og er derfor afkræftet.

Hendes kolleger og venner fra serien sendte hende dog en kærlig tanke fra REWindCon.

- Til min sjælesøster Shannen Doherty - den stærkeste kvinde, jeg nogensinde har kendt. Før følte jeg mig truet af din gejst, i dag beundrer jeg den.

- Du har lært mig at tale åbent og ikke være bange for min styrke. Jeg er så taknemmelig for, at mit "unge jeg" fik lov at være venner med dig. Særligt "den gamle mig". Det bedste venter stadig derude for os på denne sindssyge rejse. Jeg elsker dig, skrev Jennie Garth.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden