Torsdag, 24. maj 2018 - af Christinna Braun

SE DE SØDE BILLEDER: Kærlighed i Hjem til gården

Lars vandt desværre ikke den halve million i finalen i "Hjem til gården", men han fandt til gengæld kærligheden på gården.

Onsdag fandt finalen i TV 2-programmet "Hjem til gården" sted.

Det var ikke Lars, der vandt den halve million, men til gengæld vandt han noget meget bedre - nemlig Dittes hjerte.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Følelser i kog

De to udviklede et tæt bånd til hinanden, da de boede på gården, og da de kom hjem, fandt de hurtigt ud af, at der var flere følelser mellem dem end som så.

Både Lars og Ditte har arbejdet med at tro på sig selv og stole på andre, og der har de været gode til at hjælpe hinanden.

- Lars er god til at sætte tingene i et andet perspektiv og reflektere sammen med mig. Jeg er blevet meget bedre til at lytte til min mavefornemmelse og ikke tænke så meget på, hvad andre forventer af mig, siger Ditte.

 

Det var skæbnen

Kærlighed er ikke altid en dans på roser, og der var mange ting, der kunne havde stået i vejen for Lars og Dittes kærlighed.

Blandt andet de mange tvekampe, som de begge var i, mens de boede på gården, kunne have sendt dem hjem, uden at de havde forelsket sig i hinanden.

De to priser sig lykkelige for, at de har fundet kærligheden i hinanden på det helt rigtige tidspunkt i deres liv.

- Det er ikke, fordi jeg tror på skæbnen som sådan, men det er jo lidt skæbneagtigt, ikke? Tænk, at vi fik lov til at være så længe på gården sammen, der var jo så meget, der kunnet være gået galt. Hvis Ditte havde tabt den første tvekamp og var blevet sendt hjem, så var der jo aldrig sket noget imellem os, siger Lars.

Se de søde billeder af Lars og Ditte i galleriet herover. 

GALLERI: Hjem til gården Lars og Ditte kærester

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden