Se det sjove billede: Niels og Stine fra Landmand søger kærlighed fik dejlig overraskelse

Stine og Niels 

Stine og Niels 

Foto: Søren Jul Lamberth
Lige om lidt skal Stine og Niels fra "Landmand søger kærlighed" giftes, og i weekenden overraskede vennerne dem med polterabend.

Det er knap to år siden, at Stine og Niels mødte hinanden i ”Landmand søger kærlighed”, og lige om lidt givet de hinanden deres ja.

Parret skal giftes, og vielsen skal stå hjemme i haven på deres dejlige ejendom i Brørup, mens den efterfølgende bryllupsfest skal holdes ude i den gamle staldbygning. 

Snart klar til bryllup

Parret har brugt de sidste mange måneder på at få den gjort klar til den store kærlighedsdag, men i weekenden kunne de holde en velfortjent pause fra arbejdet.

”Landmand søger kærlighed”-parret fik sig nemlig en dejlig overraskelse af vennerne, som havde arrangeret polterabend for dem. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Overrasket af vennerne

”I går var der polterabend, det var vi overhovedet ikke forberedte på. Jeg var faktisk lige gået i bad, da vi blev overrasket. Vi har uden tvivl de bedste venner og veninder, tak for en dejlig dag", skriver Stine til fotoet af hende og hendes kommende mand, som BILLED-BLADET har fået lov at dele.

Stine og Niels skal giftes lørdag 28. maj.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden