Onsdag, 25. marts 2020 — af Helle Skram de Fries

Se det søde foto: Jakob Fauerby hygger i sommerhus med sin lille datter

Jakob Fauerby.
Jakob Fauerby.
Foto: Martin Høien
Vild med dans-stjernen Jakob Fauerby bruger pausetiden på Fanø med sin familie.
Da Danmark lukkede ned, tog skuespiller Jakob Fauerby til Fanø sammen med sin mand, Anders Fauerby.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Med er også deres datter Anna på fem måneder, hendes mor Rebecca Sølvsteen og storebror og Isaak på tre år, som Rebecca har fra et tidligere forhold.

Skønt at være sammen

- Her er vildt dejligt, og vi kan gå ture med god afstand til andre. Og så er det skønt, at vi kan være sammen, fortæller Jakob Fauerby til BILLED-BLADET. Sommerhuset har de lånt af en veninde.

Mangler en legekammerat

- Det er et stort, dejligt sommerhus, så vi har masser af plads. Og vi handler ind i de lokale butikker, hvor der kun må være én voksen med ind. Men vi mangler ikke noget. - Kun en legekammerat til Isaak. Så vi må opfinde forskellige lege. Lige nu gemmer vi muslingeskaller, som man så skal finde, tilføjer Jakob Fauerby.

Den skønneste flæskesteg

Lille Anna stortrives lykkeligt uvidende om corona-situationen. - Hun er den skønneste, tykke flæskesteg, og storebror Isaak er så glad for hende.
Foto: Privat
Jakob Fauerby, der vandt ”Vild med dans” 2019 sammen med Silas Holst, håber tilstandene bliver så normale, at de kan nå at spille ”Den Skaldede Frisør – The Musical” i Aarhus.
Foto: Hanne Juul
Imens arbejder Jakob Fauerby på sit hjemmeetablerede kontor i sommerhuset på, blandt andet, revytekster, der forhåbentlig bliver brug for.
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden